Kontakta oss här
Case story

Kunderna sparar monteringstid med det nya systemet Kick & Click

Giesselmann är ett tyskt företag som producerar bordsstativ till höj- och sänkbara bord och man sparar 10-12 minuter per bord vid monteringen genom att använda systemet LINAK Kick & Click™. Multiplicera det med 150 kontorsbord!

Kunderna sparar monteringstid med Kick & Click, case story

LINAK Kick & Click™ gör det snabbt och enkelt att montera kontorsbord. Det krävs inga verktyg eller skruvar för att montera pelarna i bordsskivan. Monteringen sker genom att man ”klickar” fast pelarna istället för att använda 2x6 skruvar, som är det normala monteringssättet. 

V. Brokop på Giesselmann, som tillverkar stativ till höj- och sänkbara bord, testade det nya systemet Kick & Click™

Jag uppskattar att vi sparar in ungefär 10-12 minuter per monterat kontorsbord. 10-12 minuter låter kanske inte som så mycket, men när man har en beställning på t.ex. 150 kontorsbord blir tidsbesparingen ungefär 25 timmar. Det är ganska mycket!

Undvik manuella fel
Bortsett från den tid som sparas ser Brokop även andra fördelar. Med Kick & Click undviks manuella fel  som kan inträffa när man ska montera de traditionella 12 skruvarna. Nu kan vi montera kontorsborden på samma sätt, utan att riskera att glömma skruvar eller kanske dra i en skruv snett i bordsskivan.

Få fördelar med en intuitiv lösning
Han anser att produkten är innovativ, man ser enkelt hur man ska utföra monteringen. Det behövs ingen manual. Komponenterna i Kick & Click ska helt enkelt ”kickas” och ”clickas” samman. 

Vill du få mer information? Besök vår Kick & Click webbsida.

 
Kick & Click play-icon

Kick & Click – innovativ montering av kontorsbord

LINAK Kick & Click – Så här enkelt monteras ett kontorsbord play-icon

LINAK Kick & Click – Så här enkelt monteras ett kontorsbord

Så här demonterar man ett kontorsbord med LINAK Kick & Click play-icon

Kick & Click – Så här demonteras ett kontorsbord

Filer

Kick & Click datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta