Kontakta oss här
Teknik & trend

Infographics - stå upp för bättre hälsa

Vi på LINAK anser att det är mycket viktigt att man bryter sitt stillasittande beteende under arbetsdagen. Denna infographic ger dig en insikt i hur viktigt det är att du använder ditt höj- och sänkbara kontorsbord.

Infographics Tech & trends
Är du en aktiv bordsanvändare?
Att ha ett höj- och sänkbart kontorsbord är inte detsamma som att aktivt använda det. Genomför testet och få reda på om du är tillräckligt aktiv under arbetsdagen.
 
Har du kunskap om ergonomi?
Ergonomi är en del av din vardag, men vi är fortfarande många som har svårt för att beskriva vad det är. Denna infographic ger dig bra tips om ergonomi på kontoret.
 
Vad kan det ge dig?
Det är många som har höj- och sänkbara kontorsbord utan att använda det. Denna infographic ger dig tre enkla steg som hjälper dig att resa dig upp ur stolen.
 
Visste du att ...?
Det händer mycket positivt i kroppen när du står upp. Titta närmare på denna infographic och öka den tid som du står upp under en arbetsdag.
 
Sex steg för en hälsosammare livsstil
Att vara stillasittande är inte hälsosamt, men man kan ändra beteendet. Ta en titt på vår infographic så får du sex steg som kan hjälpa dig att få in mer rörelser i din arbetsdag.
 
Stå upp för bättre hälsa
Känner du till fördelarna med att bryta långvarigt sittande? Titta närmare på denna infographic och få inspiration till en aktivare arbetsdag.
Sex tips från LINAK för en bättre ergonomisk arbetsdag play-icon

Sex tips från LINAK för en bättre ergonomisk arbetsdag

Regelbunden träning är inte tillräckligt play-icon

Regelbunden träning är inte tillräckligt

Stå upp för din hälsas skull play-icon

Stå upp för din hälsas skull

Filer

MOVE – Därför förbättrar sitt/ståbord arbetsmiljön

Minska risken för sjukfrånvaro och skapa en modern kontorsmiljö med elektriska sitt/ståbord. En attraktiv investering både för arbetsgivare och anställda.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta