Kontakta oss här
Case story

Skapa ett hälsosamt varumärke med Desk Control

Ett litet program som ansluter kontorsbordet till din dator kan hjälpa till att koppla samman varumärket med en hälsosammare livsstil. Den spanska kontorsbordstillverkaren Forma5 har lagt in sin logo i sin licensversion av LINAK Desk Control och har märkt av en ökad varumärkeskännedom.

Forma 5 är en spansk tillverkare av kontorsmöbler som strävade efter att kunderna verkligen skulle använda de höj- och sänkbara borden som man säljer.

Företaget valde att integrera LINAK Desk Control i sina höj- och sänkbara bord och märkte en generell ökning av användningen av den hälsosamma justeringsmöjligheten. En annan intressant sak är att Forma 5 även märkte av en ökning av kundernas varumärkeskännedom i mer än 40 länder. Orsaken till detta beror på mer än en oslagbar produkt.

Vi valde att kundanpassa versionen av Desk Control för våra kontorsbord. Varje gång påminnelsen om sitta/stå visas ser den anställde Forma 5-logon”, berättar Rubén Fernández, exportchef på Forma 5.

Förstärk ditt varumärke
Genom att dyka upp ett antal gånger varje dag på varje kontorsbord, innebär att Forma 5-loggan bokstavligt talat visas tusentals gånger för hundratals medarbetare varje dag. Detta hjälper naturligtvis till att koppla namnet Forma 5 till kontorsbordet och den hälsofrämjande funktionen som bordet är utrustat med. 

Att ha en kundanpassad version av Desk Control gör att vi verkligen skiljer ut oss. Vi ville sälja mer än en möbel och detta har verkligen bidragit till en mer aktiv roll när det gäller att lyfta fram ergonomi och andra hälsoaspekter”, förklarar Fernández. 

Bli en del av strategin
Forma 5 är ett internationellt företag som finns i mer än 40 länder. Med en exportandel på över 50 procent exponeras varumärket över nästan hela världen. Rubén Fernández är övertygad om att kundanpassningen av LINAK Desk Control software kommer att förstärka den spanska tillverkarens varumärkesvärde. 

Det är en fin möjlighet för oss att få vårt varumärke visat på kontorsbord över hela världen. Det skapar en ökad varumärkesmedvetenhet.
Att inkludera Desk Control är dock mer än en marknadsföringskampanj för Forma 5. Enligt Fernández spelar det en viktig roll i företagets övergripande strategi.

Utseendemässig kvalitet, estetik, solid design och naturligtvis högkvalitativa råmaterial är viktiga nyckelord när det gäller produkter från Forma 5. Detsamma gäller för innovativ teknik, miljö och ergonomi. Det är verkligen kärnvärden för vårt företag. Det är därför som LINAK Desk Control spelar en viktig roll i vår strategi”, säger han.

Ta ansvar för ergonomin
Desk Control software fungerar som en påminnelse för att öka användningen av ett höj- och sänkbart bord. Allt bygger på den forskning som dokumenterar fördelarna med att ändra position under arbetsdagen. Det förbättrar inte bara blodcirkulationen, det förebygger även ryggsmärtor och andra allvarligare ryggproblem. 

Vi fokuserar på ergonomi. Vi anser att våra kontorsbord med Desk Control kan bidra till att begränsa antalet sjukdagar för våra kunder”, säger Rubén Fernández och tillägger: ”Jag vet att det fungerar! Jag har försökt att arbeta vid ett vanligt bord, vid ett höj- och sänkbart kontorsbord utan Desk Control och slutligen ett bord med Desk Control. Jag är övertygad – jag kommer inte att gå tillbaka till de två första borden.
LINAK DESKLINE toppmodern produktion play-icon

LINAK DESKLINE toppmodern produktion

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

MOVE – Därför förbättrar sitt/ståbord arbetsmiljön

Minska risken för sjukfrånvaro och skapa en modern kontorsmiljö med elektriska sitt/ståbord. En attraktiv investering både för arbetsgivare och anställda.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.