Kontakta oss här
Komfortmöbler

Justerbara fåtöljer

LINAK ställdonssystem för justerbara fåtöljer är enkla att bygga in i nästan alla designer. Systemkomponenterna är små och lätta att ”dölja” i designen. Konfigureringen har aldrig varit enklare och du kan enkelt anpassa det efter din unika design. Dessutom finns flera innovativa detaljer som ger ditt rörelsesystem ett markant kvalitetslyft.

Vilstol

Elektriska ställdonssystem för högkvalitativa justerbara fåtöljer

Det är inte enkelt att designa eleganta komfortmöbler, som justerbara fåtöljer. Kunderna kräver och vill ha applikationer som är behagliga, tysta och som håller i många år. Dessutom måste styrningen vara enkel och intuitiv och fungera direkt. Med LINAK® ställdon kan du få allt:

  • Kvalitetsrörelse med färre kablar
  • Praktiska konfigurationsalternativ som passar din design
  • Full designfrihet utan kompromisser
 

LINAK® har nästan 20 års erfarenhet av att skapa innovativa rörelselösningar till komfortmöbler. Det är inte en enkel sak att optimera design och funktion, utan att kompromissa. Men det är kanske den viktigaste delen att klara för att man ska nå framgångar. Vårt jobb är att säkerställa att du får världens mest tillförlitliga system och att du får full designfrihet. Så här gör vi det.

Eliminera svaga punkter och förbättra kvaliteten
I ett rörelsesystem är det oftast böjda eller trasiga kablar som orsakar fel och osäker prestanda. LINAK lösningar använder trådlös Bluetooth® teknik för att ansluta rörelsesystemet till kontrollpanelerna. Genom att ta bort kablarna som dras genom leder och böjar kan du eliminera problemet och ge dina kunder prestanda med lång livslängd.

Dra nytta av kundanpassad konfigurering i dina fåtöljsystem
Det finns inte två stoldesigners som gör på samma sätt. Dessutom ändras modet och trenderna snabbt och därmed även möblernas design. Med våra rörelselösningar kan du konfigurera – och konfigurera om – ställdonshastighet och slaglängd efter varje enskild design på fåtöljerna. Även om systemet är modulbaserat och ger många olika alternativ så fungerar allt enligt ”plug and play”, vilket gör monteringen både snabb och intuitiv.

Bibehåll din designfrihet med en osynlig rörelselösning
Ställdonssystem till justerbara fåtöljer måste kunna döljas helt i själva stolen. LINAK lösningar för justerbara fåtöljer består av färre delar än andra system och är extremt diskreta och lätta att dölja i själva stolen. Detta ger dina designers full designfrihet. 
Om du vill veta mer om högkvalitativa ställdonssystem för justerbara fåtöljer är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.   

 
Läs mer
LA10 och BP12

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Video med Batteribox BA002 för justerbara fåtöljer, optimerade för förvaring och transport med djupviloläge play-icon

BA002 batteri för justerbara ställdonssystem för fåtöljer

Video med elektriskt linjärt ställdon BA002 till justerbara fåtöljer med osannolikt battericellsfel. play-icon

LINAK BA002 batteri optimerat för lång transport och lång förvaring

play-icon

Undvik kvalitetsärenden för elektriska justerbara fåtöljer

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Ställdonssystem till vilstolar

Utforska våra tillförlitliga ställdonssystem med trådlös styrenhet för justerbara vilstolar. Vi har genomfört undersökningar för att säkerställa att systemet beaktar hela värdekedjan.

Komfortmöbler applikationer

LINAK ställdonslösningar skapar bekväma rörelser i olika komfortmöbler, som till exempel i justerbara sängar, fåtöljer och soffor.

Läs mer

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta