Kontakta oss här
Komfortmöbler

Komfortmöbler applikationer

LINAK ställdonslösningar skapar bekväma rörelser i olika komfortmöbler, som till exempel i justerbara sängar, fåtöljer och soffor.

Elektriska ställdon gör kvalitetsmöbler ännu bättre

Det finns en ökande trend av mer justeringsalternativ inom komfortmöbler – oavsett om det gäller för hemmabruk eller till hotell och vestibuler. Användarna vill ha möbler som är bekväma och inbjuder till avslappning efter en stressig arbetsdag. På LINAK hjälper vi dig att skapa justerbara möbler, samt bättre och mer intuitiv användning. Genom att välja ett system från LINAK får du:

  • Driftsäkra och starka system för hög komfort
  • Ett brett produktutbud med otaliga möjligheter
  • En global partner med mer än 30 års erfarenhet

Med våra ställdonssystem kan du designa möbler enligt kundernas behov och önskemål.

Skapa din design runt kraftfulla ställdon
Ställdonsprodukter från LINAK är konstruerade för att användas dagligen och för att hålla en livslängd. Våra lösningar måste vara starka och driftsäkra – och det har vi fokus på både i vår utveckling och produktion. Alla produkter genomgår omfattande tester – även som ett system – för att uppfylla alla gällande marknadsstandarder och krav. Dessutom är produkterna eleganta och diskreta, så att du inte behöver kompromissa med möblernas design.

Ett stort produktutbud
Oavsett om du behöver kompakt design till din  justerbara fåtölj eller lösningar med multifunktioner till komfortsängar så har LINAK exakt den produkt du letar efter. Detta ger designers massor av möjligheter att skapa exakt det marknaden efterfrågar, och utveckla differentierade modeller och varumärken. Du kommer också att kunna erbjuda miljömedvetna konsumenter lösningar med ZERO™ standby strömförbrukning.

Lita på en global partner med stor erfarenhet
I mer än 30 år har vi på LINAK uteslutande fokuserat på att utveckla elektriska ställdon. Under den här tiden har vi kontinuerligt utökat vårt produktutbud med kompletta system, inklusive en rad olika alternativ för styrning. Vi är öppna för nya samarbeten, har lokal marknadskännedom och lättåtkomlig support genom vår globala verksamhet.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Se på videon: LINAK ställdonssystem till vilstolar play-icon

LINAK ställdonssystem till justerbara fåtöljer. När du har fokus på komfort.

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Broschyr om My Recliner™ appen

Använd LINAK My Recliner™ appen som en annan typ av handkontroll. Lär dig vad appen erbjuder och hur du anpassar den.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta