Komfortmöbler

Komfortmöbler applikationer

LINAK ställdonslösningar skapar bekväma rörelser i olika komfortmöbler, som till exempel i justerbara sängar, vilfåtöljer och soffor.

Komfortmöbler applikationer

LINAK ställdonslösningar skapar bekväma rörelser i olika komfortmöbler, som till exempel i justerbara sängar, vilfåtöljer och soffor.

Elektriska ställdon gör kvalitetsmöbler ännu bättre

Under de senaste tio åren har det funnits en ökande trend mot mer justerbarhet i komfortmöbler. Användarna vill ha möbler som är bekväma och inbjuder till avslappning efter en stressig arbetsdag. Hos LINAK har vi fokus på att göra möblerna ännu bättre och mer intuitiva att använda och att skapa en integrerad design – allt för att skapa värde för slutanvändaren. Genom att välja en lösning från LINAK får du:

  • Driftsäkra och starka system för hög komfort
  • En brett produktutbud med otaliga möjligheter
  • En global partner med över 30 års erfarenhet

Med LINAK ställdonssystem kan du designa möbler enligt kundernas behov och önskemål. Oavsett om du önskar ett enkelt och intuitivt system med optimal komfort, eller ett system med extra funktioner som till exempel handkontroll, massage eller belysning under sängen, kan våra  avancerade system lösa uppgiften.  

Linda din design runt kraftfulla ställdon
LINAK produkter är designade att användas dagligen och har konstruerats för att hålla en livslängd. Det betyder att lösningarna måste vara starka och driftsäkra – och det har vi fokus på både i vår utveckling och produktion. Alla produkter från LINAK genomgår omfattande tester – även som ett system – och uppfyller alla gällande marknadsstandarder och krav.

Ett brett produktutbud
Oavsett om du behöver kompakt design eller lösningar med multifunktioner, har LINAK exakt den produkt du letar efter. Detta ger designers massor av möjligheter att skapa exakt det marknaden efterfrågar, och utveckla differentierade modeller och varumärken. Du kommer också att kunna erbjuda miljömedvetna slutanvändare lösningar med ZERO™ standby strömförbrukning. 

En global partner med lång erfarenhet
I mer än 30 år har vi på LINAK uteslutande fokuserat på att utveckla elektriska ställdon. LINAK är öppna för nya samarbeten, har lokal marknadskännedom och lättåtkomlig support genom vår globala verksamhet.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Kraftfullt CBH singelställdon till komfortsängar play-icon

Kraftfullt CBH singelställdon till komfortsängar

LINAK produktion i världsklass play-icon

LINAK produktion i världsklass

Filer

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.