Kontakta oss här
Komfortmöbler

Justerbara soffor med maximal komfort

Elektriska ställdonsystem till komfortmöbler gör det möjligt att justera soffor med hjälp av en knapptryckning. Seriekopplat med plug and play, begränsat antal kablar och trådlös drift gör systemen enkla att integrera i nästan vilken soffdesign som helst.

Elektriskt justerbar fåtölj med ställdonssystemet la10

Elektriska ställdonssystem till justering av soffor med fokus på hög kvalitet

Flexibla lösningar för komplexa användningsområden.
LINAK® ställdonssystem till justering av komfortmöbler är den perfekta lösningen för applikationer med många justerbara element, såsom en soffa. Systemets kompakta design och få kablar gör det enkelt att integrera i vilken soffdesign som helst. En trådlös kontroll ger flera monteringsmöjligheter för olika delar av applikationen med ett eller flera kontrollalternativ.

Lösning på vanliga problem
Ett system består av upp till 5 seriekopplade ställdon, en eller flera kontroller och en laddningspunkt. Daisy chain- principen gör det möjligt att koppla ihop systemet i en slumpmässig ordning, och eftersom det inte behövs någon styrenhet uppnås maximal designfrihet. Hela systemet bygger på forskning och input från flera aktörer geom hela värdekedjan för elektriskt justerbara komfortmöbler och löser de vanligaste problemen som trasiga kablar, varierade installationsmått och helt urladdade barrerier. 

Optimerad batterilösning
En av delarna i systemlösningen är LINAK BA002 batteriet. Den intelligenta batteriboxen löser flera av de problemen som framkommit i fältstudie, i synnerhet djupurladdning. Systemet blir ännu mer attraktivt när batteri- och laddningsmöjligheterna ger frihet att placera applikationen var som helst..

Läs mer
LA10 och BP12

Filer

Ställdonssystem till vilstolar

Utforska våra tillförlitliga ställdonssystem med trådlös styrenhet för justerbara vilstolar. Vi har genomfört undersökningar för att säkerställa att systemet beaktar hela värdekedjan.

Broschyr om My Recliner™ appen

Använd LINAK My Recliner™ appen som en annan typ av handkontroll. Lär dig vad appen erbjuder och hur du anpassar den.

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Komfortmöbler applikationer

LINAK ställdonslösningar skapar bekväma rörelser i olika komfortmöbler, som till exempel i justerbara sängar, fåtöljer och soffor.

Läs mer

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta