System

Inline pelarsystem

LINAK inline pelarsystem ger jämna rörelser och enkel justering – i en superelegant lösning.

Inline pelarsystem för kontorsbord och arbetsstationer
Ett inline pelarsystem är det perfekta valet om man ska integrera höjdjustering till en befintlig bordsdesign. Den diskreta designen utan motorhus kan integreras perfekt i det befintliga sortimentet med fasta eller manuellt justerbara pelare.

Sortimentet av inline lösningar ger otaliga möjligheter
LINAK pelare DL2, DL4S, DL12, DL14 och DL17 kallas ofta som vår ”inline familj”. Pelarna finns med olika former – runda, rektangulära och med vackert rundade kanter – för att ge större designfrihet. Kännetecknande för inline familjen är den eleganta designen och det stora utbudet av standardfunktioner.

Vilken pelare du väljer beror helt på designkraven. Till exempel:
  • DL12 kan vara det självklara valet om man föredrar en elegant, rektangulär design som ger en strömlinjeformad siluett. Den är tilltalande för ögat med osynliga glidkuddar och minimalt avstånd mellan profilerna. DL12 levereras med PIEZO™ som standard och är en produkt som är PVC-Free™
  • DL14 är det optimala valet om du vill ha en slimmad rund design med lång justeringsintervall. DL14 levereras med PIEZO som standard och är en produkt som är PVC-Free.
  • DL17 har en elegant, fyrkantig design, minimalt utrymme mellan profilerna, osynliga glidkuddar, PIEZO som standard och produkten är dessutom PVC-Free
  • DL4S är för dig som föredrar vackert rundade kanter och lång justeringsintervall. DL4S är också en produkt som är PVC-Free.
  • Med den stabila designen och möjligheten att integrera styrenheten är DL2 pelarna optimala för kontorsbord med ett ben
Plug & Play™ systemen är enkla att kombinera
Inline pelarsystem är verkliga system där alla delar passar samman – Plug & Play helt enkelt. Detta innebär att våra pelare är kompatibla med alla styrenheter och kontroller. När lösningen är monterad och ansluten, är den klar för användning, och det är bara att köra igång. Du kan välja flera olika alternativ som alla ger stilfulla resultat.
LINAK DESKLINE toppmodern produktion play-icon

LINAK DESKLINE toppmodern produktion

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

DL2 datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DL4S datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DL12 datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DL14 datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DL17 datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.