Kontakta oss här
System

Inline pelarsystem

Om du är på jakt efter lyftpelare med diskret design utan motorhus, då är LINAK® inline pelarsystem det perfekta valet.

Inline pelarsystem

Flera fördelar för kontorsbord
I grunden är alla LINAK® system uppbyggda av en eller flera lyftpelare, styrenhet för att styra systemet och en manöverpanel.

Du väljer själv vilka funktioner som ska byggas in i applikationen – från fötter och toppramar till olika kundanpassningar. När du väljer ett system från LINAK och kombinerar med LINAK tillbehör kan du vara säker på att allt passar samman. Det är detta vi kallar för Plug & Play™.

Inline pelare
LINAK® inline pelarsortimentet är avsett för kontorsbord utan tvärstag för att ge bättre benutrymme och optimal frihet vad gäller design. Våra pelare är välkända för den höga kvaliteten, stabiliteten och stora anpassningsmöjligheter.

Inline pelare finns till rektangulära, fyrkantiga, ellipsformade eller runda profiler i den färg du önskar – välj standardfärgerna svart, grå, vit eller varför inte välja en helt egen färg.

DESKLINE Inline pelarsystem
 

Styrenhet
Inline pelarsystem behöver en styrenhet för att fungera, vilket ger flera anpassningsmöjligheter. Detta innebär att styrenhet CBD6S är hjärnan i ett standard inline pelarsystem. Beroende på version av styrenhet så kan den styra upp till 4 lyftpelare – om du vill ansluta ännu fler pelare lägger du bara till ytterligare en styrenhet. Utöver att vara konstruerade för Plug & Play, som inte kräver ytterligare installation, så är LINAK styrenheter lätta, med smäcker och stilren design och är otroligt enkla att montera – en skruv i mitten, snabb och enkel dragning och anslutning av kablar och kontakter.

DESKLINE Inline pelarsystem CBD6S
 

Bordspanel
Alla LINAK® bordspaneler är användarvänliga och enkla att integrera. Panelerna finns från minimalistiska till avancerade,  med digitala funktioner som integrerad display, minnesfunktioner och Bluetooth® anslutning, för anslutning till appen Desk Control™.

Välj den bordspanel du vill ha och anslut den till systemet så är det klart.

DESKLINE Inline pelarsystem DPG1C
 

Element som kompletterar ditt bordsystem
När du har valt system är det dags att integrera det i din bordsdesign. Ett uppenbart val är kombinationen av DL-fötter, som finns till utvalda pelare. Dessa finns med smäcker design och flera olika varianter. Med några få skruvar får du ett smäckert och stabilt system.

Du kan även lägga till andra tillbehör, som exempelvis Anti-Collision™ i systemet för at skydda bordet från kollisioner med föremål när bordet körs upp eller ner. De flesta inline pelare levereras som standard med integrerad PIEZO™ antikollisionssensor . Den kan kombineras med gyroskopenheten Desk Sensor 1 Anti-Collision plug-in enhet, för att göra systemet ännu känsligare för hinder. Slutligen kan du välja till ett batteri BA001 för mobila bordslösningar.

Marknadens bredaste produktsortiment och anpassningsmöjligheter
Flera olika pelarprofiler och olika systemlösningar bidrar till att skapa marknadens tveklöst mest omfattande produktsortimentet inom kontorsbord och arbetsstationer. Oavsett produkt eller typ av system så passar allt samman, vilket gör LINAK® bordssystem till det mesta anpassningsbara och intuitiva att arbeta med.

Om du vill få mer information om våra systemlösningar för kontorsbord och arbetsstationer är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

 

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Inlinepelare DL17 från LINAK play-icon

Inlinepelare DL17 från LINAK

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

DL2 datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DL4S datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DL12 datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DL14 datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

DL17 datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta