System

Baselift system

LINAK Baselift™ system ger jämn höjdjustering av diskar och köksmoduler och ger användaren möjlighet att välja produktinställning.

Baselift™ system för köksmoduler och  diskar
Förr var höj- och sänkbara möbler uteslutande något som användes till kontorsbord. Men även andra arbetsplatser, och hemmiljöer, kan ha glädje av en förbättrad ergonomi.

De kompakta systemen som ingår i LINAK Baselift™ utvecklades som en perfekt lösning för elektrisk höjdjustering i kök och för butiksdiskar. Systemen ger modulen en jämn rörelse med hjälp av de kompakta Baselift enheterna som placeras i sockeln. Genom att kopplas samman med en styrenhet och manövreras via en kontroll eller en app i mobilen kan köket eller disken höjdjusteras efter det individuella behovet.

Plug & Play™ och bli kreativ
Den kompakta storleken innebär att Baselift bara kräver en höjd på 100 mm, vilket innebär att den vanligtvis kan monteras i befintliga socklar utan att kompromissa med utrymme eller förvaringsplats för att få ökad komfort. Detta innebär att designern fortfarande har stor designfrihet.

Baselift kombinerat med styrenhet CBD6S är kompatibel med alla aktuella kontroller. Vi har sett till att allt passar samman för att ge en intuitiv och snabb installation – det är bara att Plug & Play.
LINAK Baselift – Ergonomi möter innovation play-icon

LINAK Baselift – Ergonomi möter innovation

Så här monterar man ett Baselift system från LINAK i ett kök play-icon

Så här monterar man ett Baselift system från LINAK i ett kök

LINAK DESKLINE toppmodern produktion play-icon

LINAK DESKLINE toppmodern produktion

Filer

Baselift: ergonomi möter innovation

Baselift är en kompakt enhet som används för höjdjustering i kök, köksmoduler och diskar.

Baselift datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

Skapar rörelse i köket

Det är viktigt med en hälsosam arbetsställning i allt vi gör, oavsett om vi är på arbetet eller hemma. Därför har LINAK utvecklat Baselift för höj- och sänkbara köksapplikationer.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.