Kontakta oss här
System

Baselift system

LINAK Baselift™ system ger jämn höjdjustering av diskar och köksbord.

Baselift system

Elektrisk justering av köksmoduler och diskar
I grunden är alla LINAK® system uppbyggda av ett eller flera linjära ställdon, en styrenhet som styr systemet och en kontrollpanel.

Baselift™ ställdon
LINAK® Baselift är ett linjärt ställdon som är perfekt för inbyggnad i butiksdiskar eller privata kök. Storleken är mycket kompakt, bara 100 mm hög, och den kan enkelt byggas in i nästan alla befintliga möbelsocklar. Vanligtvis kan den monteras i befintliga socklar utan att kompromissa med utrymme eller förvaringsplats för att få ökad komfort. Baselift är designad för enkel anslutning mellan enheterna, vilket gör dem attraktiva oavsett storlek på möbel.

DESKLINE Baselift system
 

Styrenhet
Baselift systemen behöver en styrenhet för att fungera, vilket innebär att styrenhet CBD6S är hjärnan i systemet. Med en styrenhet kan man ansluta upp till fyra Baselift med parallelldrivning – om du vill kunna styra ännu fler Baselift lägger man bara till ytterligare en styrenhet. LINAK styrenheter är konstruerade för Plug & Play™, det krävs alltså ingen installation.

DESKLINE Baselift system
 

Manöverpaneler
Alla LINAK® kontrollpaneler är utformade för att vara användarvänliga och enkla att integrera. När det gäller köksmoduler och butiksdiskar är integrerade paneler det optimala valet – exempelvis kontrollerna DPT och DPH. Oavsett vilken du väljer är det bara att ansluta panelen till systemet så är det klart.

DESKLINE Baselift system
 

Marknadens största produktutbud och anpassningsmöjligheter
Oavsett produkt eller typ av system så passar allt samman, vilket gör LINAK® till det mest anpassningsbara och intuitiva att arbeta med. Om du vill få mer information om våra systemlösningar för butiksdiskar, köksmoduler eller andra möbler är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

LINAK Baselift – Ergonomi möter innovation play-icon

LINAK Baselift – Ergonomi möter innovation

Så här monterar man ett Baselift system från LINAK i ett kök play-icon

Så här monterar man ett Baselift system från LINAK i ett kök

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

Baselift: ergonomi möter innovation

Baselift är en kompakt enhet som används för höjdjustering i kök, köksmoduler och diskar.

Baselift datablad

Läs databladet som en onlinebroschyr eller ladda ner en PDF.

Skapar rörelse i köket

Det är viktigt med en hälsosam arbetsställning i allt vi gör, oavsett om vi är på arbetet eller hemma. Därför har LINAK utvecklat Baselift för höj- och sänkbara köksapplikationer.

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

DESKLINE - kvalitet är viktigt

Vi använder komponenter med hög kvalitet, vi har toppmodern produktion och produkterna genomgår de tuffaste testerna i branschen för att skapa högsta kvalitet.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.