System

LINAK Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen

Desk Frame 2 är en intuitiv stativlösning som utvecklats för kunder som vill ha en enkel lösning med stilren design, utan att man går miste om den välkända LINAK® kvaliteten.

Det tveklöst snabbaste sättet att få ett sitta-stå kontorsbord av hög kvalitet heter Desk Frame 2 (DF2). Lösningen har fokus på intuitiv montering, stilren design och LINAK prestanda.

Hela DF2 konceptet handlar om den intelligenta toppramen – ”beamen” – som bär upp motor, elektronik och kablage. Tillsammans med sidostagen, de eleganta benen med osynliga gliddynor och en uppsättning DL Feet, utgör beamen hela DF2 paketet – enkel montering och redo att användas.

LINAK Beam

Beam
Beamen är själva hjärnan och ryggraden i Desk Frame 2 konceptet. Den fungerar som toppram och här finns motor, elektronik och kablage. Eftersom allt är förmonterat framhävs den stilrena designen. Slutligen så är beamen teleskopisk och passar alltså olika storlekar av bordsskivor (bredd 120–180 cm).

 
LINAK DPG

Sidostag, bordspanel och kablar
Sidostagen bidrar till att ge stabilitet i stativkonstruktionen. De ingår tillsammans med strömkablar och den valda bordspanelen. Bordspanelserien DPG är standard i DF2 lösningen och oavsett vilken version du föredrar får du intuitiv funktion och vacker design – allt i ett paket. Det uppenbara valet är dock den Red Dot Award vinnande Advanced-versionen, bordspanel DPG1C. Den levereras med integrerad ljusbar som påminner användaren om att stå upp, en display och Bluetooth® teknik som gör att den kan anslutas till Desk Control™ App.

 
LINAK lyftpelare

Ben
Lyftpelare med osynliga gliddynor är standard i Desk Frame 2. Den släta profilen ger ett stilrent utseende och U-beslagen gör att lyftpelaren är enkel att montera, helt utan verktyg.

 
LINAK DL Feet

Fötter
Med sin diskreta design smälter DESKLIFT™ Feet (DL Feet) perfekt in i många olika kontorsbordsdesigner – inklusive DF2. DL Feet finns i två utföranden – infällda eller toppmonterade – och i två längder.

 

LINAK® är bokstavligt talat en one-stop-shop
I Desk Frame 2 lösningen får du allt du behöver för att enkelt skapa ditt eget unika högkvalitativa kontorsbord. Levereras i fyra färdiga set: 1. beam, 2. sidostag, bordspanel och kablage, 3. lyftpelare, 4. fötter.
Om du är på jakt efter en komplett stativlösning med ännu fler och anpassningsbara alternativ ska du titta närmare på vår flexibla Desk Frame 1 lösning.

Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen play-icon

Desk Frame 2 – den intuitiva stativlösningen

Desk Frame 2, så här monteras ett kontorsbord play-icon

Desk Frame 2: Så här monteras ett kontorsbord

Desk Frame 2, så här demonteras ett kontorsbord play-icon

Desk Frame 2: Så här demonteras ett kontorsbord

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.