Kontakta oss här

Hur påverkar dessa trender vår balans mellan arbetsliv och privatliv, möjligheten att hålla sig frisk under arbetet och vilka konsekvenser får det för kontorsutformningen? I artiklarna nedan ger LINAK vår syn på saken.

 
Kontorsmiljö

Hybrid – den nya standarden för framtidens kontorsarbetsplatser?

Det så kallade hybridkontoret blir allt vanligare. Ett hybridkontor består av medarbetare som arbetar på kontoret, medan andra arbetar hemifrån, vilket ger större frihet när och var man ska arbeta. Men vilka är fördelarna och utmaningarna med detta nya arbetssätt?

Ta reda på mer

 
Kvinna på hemmakontoret

Går det att hitta rätt balans mellan arbete och fritid?

Med 24 timmar per dygn kan det ibland vara en utmaning att få ihop allt och skapa en bra balans i livet. Särskilt när gränserna mellan privatliv och arbetsliv börjar bli mer flytande. Hur uppnår du den här balansen mellan yrkesmässigt och personligt välbefinnande, och är det ens möjligt?

Ta reda på mer

 
Människor som går

Hur håller du dig frisk under arbetstid?

Åtta timmar i en stol framför en dator fem dagar i veckan kan bli påfrestande för kroppen, oavsett om du arbetar på kontoret eller hemifrån. Hur gör du för att lyssna på signalerna från din kropp? Finns det något du aktivt kan göra för att hålla dig frisk, även om du har ett stillasittande arbete?

Ta reda på mer