Kontakta oss här
Teknik & trend

Made to move

Genom elektriska linjära ställdon från LINAK, gör höj- och sänkbara kontorsbord det möjligt att välja en arbetsposition som passar just dig, när som helst på dagen, oavsett vad du arbetar med. Att röra sig är en del i en bra livsstil.

Det kan vara stora skillnader mellan olika kontorsmiljöer, men belastningen på människokroppen har stora likheter. Vi är inte gjorda för att sitta ned i en och samma ställning hela dagarna. I likhet med många andra djur, är våra kroppar gjorda för att röra på sig. 

I dagens moderna, automatiserade värld är det inte alltid så enkelt att få de rörelser som våra kroppar behöver för att fungera på bästa sätt. Många av oss sitter ner nästan upp till 15 timmar per dag (i bilen, på arbetet, hemma, etc.).

Som tur är har det utvecklats olika verktyg för att hjälpa oss att må bra och hålla oss i rörelse under dagen. 

Genom elektriska linjära ställdon från LINAK, gör höj- och sänkbara kontorsbord det möjligt att välja en arbetsposition som passar just dig, när som helst på dagen, oavsett vad du arbetar med.

Tryck på en knapp och gör en rörelse, då rörelser är en del av livet. Och att röra på sig ska inte stanna vid dörren till kontoret.
Moving is living play-icon

Moving is living

Regelbunden träning är inte tillräckligt play-icon

Regelbunden träning är inte tillräckligt

Stå upp för din hälsas skull play-icon

Stå upp för din hälsas skull

Filer

MOVE – Därför förbättrar sitt/ståbord arbetsmiljön

Minska risken för sjukfrånvaro och skapa en modern kontorsmiljö med elektriska sitt/ståbord. En attraktiv investering både för arbetsgivare och anställda.

Making office workers healthier (light version)

Nerkortad version med de resultat som påminnelser att använda det höj- och sänkbara kontorsbordet har på kontorspersonal.

Making office workers healthier (full version)

Whitepaper som behandlar den inverkan påminnelser om att höja/sänka kontorsbordet har på användarna.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta