Kontakta oss här
Teknik & trend

Så påverkar designen av lyftpelare det moderna kontorsbordets utseende

I takt med att sitt/ståbord blir en del av den moderna kontorsutrustningen ökar kravet på anpassningsbar design. Designers och tillverkare vill ha system som är flexibla, samtidigt som de är enkla att integrera och som ger individuella designalternativ, inom allt från pelardesign till färger och speciella prestandabehov.

Vacker design får allt större betydelse i moderna kontorsmiljöer. Både företag och anställda vill ha möbler som inte enbart är funktionella, utan som också matchar företagets kultur och som inspirerar och skapar enhetlighet med företagets visuella identitet.

Naturligtvis stödjer LINAK® denna trend och ger bordstillverkarna möjlighet att vara flexibla genom att använda LINAK stora produktprogram till kontorsbord.

Skapa en egen form,
LINAK® kontorsbordssystem är enkla att integrera. Detta ger dig som tillverkare möjlighet att fokusera på frågor som: Vilken är min stil? Vilken karaktär vill jag ge min kontorsbordsdesign? 
De många LINAK lyftpelarna finns i flera olika design och storlekar. Du kan skapa exakt den stil du vill ha. Välj mellan rektangulära, runda, elipsformade eller fyrkantiga profiler, som 2-delade eller 3-delade, endera som normal eller upp- och nervänd setup.

Ur ett mer tekniskt perspektiv har du nästan oändliga möjligheter när det gäller specialanpassning av din lyftpelare. Du kan använda olika beslag, lägga till en inbyggd Anti-Collision™ sensor, eller öka lastkapaciteten från standard (800 N/ben) till hög last (1 200 N/ben).

Så påverkar designen av lyftpelarna de moderna kontorsbordens utseende

Visa din sanna natur
Trenden går mot allt unikare design, och unik bordsdesign kräver unika tillval. LINAK® produkter till kontorsbord finns i tre standardfärger: svart, grått och vitt. De passar perfekt med alla typer av bordsdesign.

Om du vill designa ett kontorsbord med system i egna färger kan, naturligtvis, alla lyftpelare och fötter levereras i önskad färg.

 
DL PLUS

Ett stilrent designalternativ
Om du vill ha riktigt stilrena designalternativ erbjuder LINAK en speciell serie lyftpelare som DL PLUS™ version.  I nuläget finns denna version till rektangulära lyftpelare DL6DL5, DL20 och DL21, fyrkantiga lyftpelare DL19 och DL18 och runda lyftpelaren DL11. Med detta alternativ produceras lyftpelare med speciellt fokus på de synliga detaljerna. Denna designversion ger DL PLUS lyftpelare osynliga glidynor och släta kanter.

 

Om du vill veta mer om LINAK® kontorsbordssystem och hur du förenar dessa med din egen design, är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

 
DL PLUS – Stilrent designalternativ för lyftpelare play-icon

DL PLUS: Stilrent designalternativ för lyftpelare

play-icon

DL PLUS™ lyftpelare som är designade för att inspirera

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.