Nyheter den 22 oktober 2019

Nu finns vår online 3D-konfigurator för fler LINAK ställdon

För att hjälpa till att snabba på designprocessen kan du nu återge detaljerade 3D-bilder av LINAK® ställdonen LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 och LA37. Besök vår online 3D-konfigurator och kundanpassa dina LINAK ställdon.

Med 3D-konfiguratorn kan du kundanpassa följande LINAK ställdon LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 och LA37 helt efter egna behov. Konfigurera exempelvis slaglängd, bakfäste eller kolvstångsände. Skapa obegränsade 3D-bilder för att se vad som fungerar bäst i din applikation och ladda ner produktens datablad för att granska specifikationerna.

LINAK vill göra det yttersta för att hjälpa våra kunder att reducera den tid man lägger på designfasen när man ska implementera ställdon från LINAK i sina industrimaskiner. 3D-konfiguratorn är en lösning speciellt framtagen för att bidra till detta. Baserat på tidigare framgångar tror vi att våra kunder kommer att få mycket nytta och glädje av att vi utökar utbudet av ställdon som finns i 3D-konfiguratorn.

Enkel åtkomst till 3D-konfiguratorn
Du kommer enkelt åt 3D-konfiguratorn via LINAK webbsida. Hitta det aktuella ställdonet och lokalisera fliken för 2D/3D.

Här kan du besöka 3D-konfiguratorn för ställdon:
LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 och LA37

Vill du få mer information?
Om du letar efter specifikationer för andra LINAK ställdon eller om du behöver hjälp med en angiven produktkod, eller information om snabborder av standardprodukter är du alltid välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

3D-konfigurator med ställdon LA36
 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.