Kontakta oss här
Teknik & trend

Tysta och kraftfulla lyftpelare för sjukvårdsutrustning

Kraft, tillförlitlighet och en hög säkerhetsfaktor är några av ledorden som ofta används för att beskriva LINAK® lyftpelare i LC-serien. Här presenterar vi några av hemligheterna bakom de kraftfullaste lyftpelare som finns på marknaden idag.

För LINAK® är det ingen nyhet att utveckla ställdon som klarar tunga och krävande uppgifter. Under mer än 35 år har vi utvecklat system med hög kvalitet för elektrisk justering av många olika sjukvårdsapplikationer.

Idag finns en hel serie elektriska lyftpelare som anger marknadsstandarden för vertikala lyft och hög prestanda. Många anser att LINAK LC-serien sätter den globala standarden när det gäller effekt och prestanda, kombinerat med stilren design och jämn, tyst rörelse.

Funktioner som t.ex flexibel kabeldragning, kompakta inbyggnadsmått och högt böjmoment gör LC-serien till ett mycket mångsidigt lyftpelarsortiment.

Här nedan sätter vi fokus på några av de uppenbara fördelarna du får när du utrustar sjukvårdsapplikationer med LINAK LC lyftpelare.

LINAK - mycket mer än bara en leverantör.

ReadMoreButton

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta