Teknik & trend

LINAK – mycket mer än bara en leverantör

Det finns en plats där du kan få tag i allt du behöver till din justerbara sjukvårdsapplikation. Här finns marknadens största sortiment och det är en mötesplats för rådgivning, support, kunskap om marknaden och teknik och bäst av allt – du kommer åt platsen oavsett var i världen du är.

Tänk dig att samarbeta med en leverantör som inte bara erbjuder de bästa produkterna, utan som ochså har kunskap om marknadstrenderna och som känner till behoven. Varför inte en samarbetspartner som hjälper dig att hitta de bästa lösningarna – standard eller avancerat?  Välj en producent som designar, utvecklar och bygger kompletta system för elektrisk rörelse, som erbjuder lokal support och service över hela världen. Få fördelarna av att göra affärer med rörelseexperten som har mer än 35 års erfarenhet och ett omfattande sortiment av noggrant testade produkter med hög kvalitet.

Detta är LINAK®. Vi är allt detta!

Flexibla systemlösningar för individuella behov
LINAK produktsortiment är riktigt omfattande. Detta är inte någon tillfällighet. Baserat på mångårig erfarenhet vet vi att två lösningar inte är identiska. När det gäller avancerad sjukvårdsutrustning erbjuder LINAK ett stort utbud av systemlösningar som omfattar komplicerade system med komplexa rörelser, exakt och intuitiv styrning och många värdeskapande funktioner. Allt detta gör det möjligt för dig att designa exakt den applikation du behöver, med bara en leverantör inom elektrisk rörelse.

LINAK är världsledande, one-stop-shop
Under årtionden har framgångsreceptet för LINAK byggt på att ”lyssna på våra kunder”. Vi är mer än en produktleverantör, vi erbjuder dig samarbete under utvecklingsfasen, testning och integrering av applikationen. Vi har mer än 30 lokalkontor över hela världen och erbjuder kontinuerlig support och service – även efter att projektet har implementerats. När du väljer LINAK som samarbetspartner förvärvar du årtionden av erfarenhet och får omfattande applikationskunskap inbyggd i din lösning.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.