Teknik & trend

Designfrihet med mångsidiga lyftpelare

Fyra årtionden av kunskap och erfarenhet har omsatts till flexibla rörelsesystem och lösningar som ger våra kunder möjlighet att designa den applikation man önskar. Idag kan LINAK® skapa ställdonslösningar för nästan alla applikationer inom sjukvården.

Designfrihet är en viktig fördel som många LINAK® kunder vill bibehålla. Därför erbjuder vi ett stort produktsortiment, fullt med mångsidiga ställdon, styrenheter och lösningar som passar nästan alla sjukvårdsapplikationer du kan tänka dig.

Lyftpelare i LC-serien är bara ett exempel på hur flexibilitet är en inneboende del i LINAK design och utveckling. Med våra LC lyftpelare kan du bygga komplicerade system med komplicerade rörelser, exakt och intuitiv styrning och många värdeskapande funktioner. Lyftpelarna smälter in.

LINAK lyftpelare LC3 har utvecklats med fokus på hög vertikal lyftkraft. Lyftpelaren är även det optimala valet när man behöver mer än en rörelse eller rörelsemönster till applikationen. Horisontell lutning eller glidfunktion är exempel på funktioner som ofta behövs till operationsbord.

Med LC3 kan du montera ett ställdon på sidan av lyftpelaren. Detta ger applikationen flexibilitet i designfasen om man behöver fler rörelser eller tillbehör. Du kan montera produkter på alla fyra sidor av LC3 – dessutom samtidigt.

Kort sagt kan du få alla fördelar och bra design – helt utan att kompromissa med applikationens design.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.