Kontakta oss här
Teknik & trend

Öka effektiviteten med enkel positionering av applikationen

Jämn rörelse och precision är ofta avgörande faktorer för justerbara applikationer inom sjukvården – framförallt när det gäller avancerad sjukvårdsutrustning. De kraftfulla lyftpelarna i LC-serien bidrar till att öka effektiviteten hos flera av dessa applikationer och detta är orsaken.

För vissa OEM är det nödvändigt att dra full nytta av fördelarna hos hela LINAK® ställdonssortimentet. Dessa tillverkare är specialiserade inom avancerade applikationer eller utrustning där det är viktigt att klara komplicerade rörelsemönster för att stödja effektiviteten – både på kliniker och sjukhus.

Tandläkarstolar och operationsstolar är bara några exempel på applikationer där det krävs exakta rörelsemönster, flera olika minnespositioner och överskottskraft och styrka för att fungera felfritt även vid tung belastning.

Lyftpelare LC3 är designad för detta ändamål. Den har avancerade minnespositioner för enklare positionering av hela applikationen. Med bara ett knapptryck kan applikationen jämnt förflyttas till rätt position. Detta bidrar till att reducera den tid det tar för läkaren, medicinskt ansvarig eller vårdpersonalen att använda applikationen.

Genom att använda LINAK OpenBus™ kan man få flera olika minnespositioner och många olika rörelsemönster. Alla ovanstående är viktiga faktorer för sjukvårdspersonalen, som måste kunna lita på utrustningen för att kunna erbjuda bästa möjliga operation eller behandling – och göra det effektivt.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta