Kontakta oss här
Teknik & trend

Tysta rörelser som förbättrar komforten på din applikation

Lyftpelare i LC3-serien är bland de tystaste på marknaden. LC3 har en unik och behaglig ljudnivå, även när man flyttar höga laster. Detta gör produkten perfekt för höjdjustering av sjukvårdsutrustning som används i ljudkänsliga miljöer.

Ljud blir ett allt viktigare ämne inom arbetet med sjukvårdsutrustning. För mycket ljud kan skapa dålig arbetsmiljö och störa det fokus som behövs vid operationer eller undersökningar. Patienter som behandlas i tysta miljöer kan lätt bli störda av ljudet från en applikations rörelser, exempelvis när bordet eller stolen justeras in till rätt arbetshöjd eller för rätt patientposition. Därför är ljudet så viktigt.

På LINAK® har vi arbetat med ljudnivåerna i många år. Vi lägger stor uppmärksamhet på kundernas åsikter i frågan och kontrollerar konstant våra designer för att reducera produktljudet.

Ljud är mer än bara en bekvämlighetsfunktion. När du hör LC3 justera applikationen till önskad position kommer du att veta vad det innebär. Högt ljud som orsakar onödig stress på patienter som ska opereras eller behandlas på annat sätt måste undvikas.

Den kraftfulla lyftpelaren LC3 sätter den aktuella marknadsstandarden. Man måste höra det för att verkligen förstå det. Dock bör videon här nedan ge en bra indikation.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta