Kontakta oss här
Tekniker som kontrollerar och justerar elektriskt I/O-ställdon

Ett flexibelt I/O™ interface för ett agilt sinne

 - idealisk för många olika industriella applikationer

LINAK® I/O ställdon är definitionen av flexibilitet. Med dessmångsidighet och olika möjligheter till styrsignaler och utdata erbjuder I/O-ställdonet otaliga kombinationer för att ge dig full kontroll över exakt de funktioner du behöver. De olika möjligheterna till styrning gör att det går snabbt från innovation till handling och möjliggör att du kan justera och styra det elektriska ställdonet precist, samtidigt som utdata ger ovärderlig information kring applikationens prestanda.

 

Skräddarsy din rörelselösning

LINAK I/O ställdon lyfter dina möjligheter till nya nivåer av innovation och prestanda, samtidigt som du skapar produkter med högre kvalitet. Med ett I/O-ställdon har du full kontroll över den linjära rörelsen. Genom att justera och styra ställdonet kan du skräddarsy rörelserna så att de exakt motsvarar projektkraven. När produktionen inleds får man ett skräddarsytt ställdon, byggt för att matcha de exakta specifikationerna som definierats i utvecklingsprocessen.

 

Gå snabbare från bra idé till effektiv drift

Med den banbrytande flexibiliteten hos ett universellt LINAK I/O gränssnitt är det enklare och smidigare att skapa innovativa ställdonsidéer. Allt börjar med effektiv prototypframställning – en process där man provar sig fram. De omfattande funktionerna i I/O ger dig flexibiliteten att konfigurera och testa programvaruinställningar om och om igen – utan att behöva beställa en ny prototyp varje gång. Med I/O kan man skapa smarta ställdonslösningar med skräddarsydd precision, förbättrad diagnostik och driftsäkerhet.

 
Animering av I/O tidslinje
 
 

Ditt val av ställdon: Samma kvalitet, olika nivåer

Det är inte alla projekt som kräver alla I/O-alternativ. Därför kan du välja mellan tre funktionsnivåer: Basic, Full och Customized.

Med I/O Basic får du alla fördelar med IC med den integrerade H-bryggan. När du väljer I/O Full kan du testa och lära dig samtidigt som du utforskar alla funktioner med I/O. Med I/O Customized fattar du dina beslut baserat på dina lärdomar. Här är funktionaliteten och designen förkonfigurerad för att uppfylla dina behov.

 
 
 

Basic
Grundläggande funktionalitet med alla fördelar med IC

Full
Utforska alla funktioner med en fullständig version

Customized
Förkonfigurerad efter dina behov – både funktionalitet och design


 

Actuator Connect™ – konfigurator
- BLE®-anslutning med eller utan kabel

Ikon för bockmarkering

Ikon för bockmarkering

Ikon för bockmarkering

 

Uppgradera till Full version
- Direkt i Actuator Connect™

Ikon för bockmarkering

Ikon för bockmarkering

 

Ikon för justera
  

Lås-ikon

Lås-ikon


Diagnostikikon
  

Lås-ikon

Lås-ikon


Monitor ikon
  

Lås-ikon

Lås-ikon


Parallel-ikon
  

Lås-ikon

Lås-ikonSkyddsikon
  

Lås-ikon

Lås-ikon


Fler alternativ

 

Ett showroom med avancerade funktioner för din applikation

Ta kontroll, konfigurera parametrar och övervaka ställdonets beteende via Actuator Connect™ efter att du har installerat konfiguratorn på din dator.

Med konfiguratorn kan du anpassa ställdonen så att de ger exakt de funktioner som krävs samtidigt som du får full kontroll över deras linjära rörelse.

Här nedan finns en översikt över några av konfigurationsalternativen som Actuator Connect erbjuder. Detta kan hjälpa till att skräddarsy rörelselösningar för att uppfylla era krav och integrera i applikationen.

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Två ingenjörer som tittar på ett ställdon play-icon

Förvänta dig mer av din linjära rörelse med I/O™-ställdon

Filer

I/O™-broschyr

Med den banbrytande flexibiliteten hos ett universellt LINAK I/O gränssnitt är det enklare och smidigare att skapa innovativa ställdonsidéer.

I/O™ interface bruksanvisning

Denna bruksanvisning kommer att förklara funktionaliteten av vårt LINAK I/O Interface.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta