Kontakta oss här
Nyheter den 16 maj 2019

Ny styrenhet i CO-serien ger fler alternativ till sjukvården

LINAK® lanserar ytterligare en kraftfull styrenhet för justerbara sjukvårdsapplikationer. Med en 280 W SMPS och märkt med IPX6 Washable DURA™ passar CO65 perfekt till resten av LINAK® OpenBus™ styrenhetsserier.

CO65

LINAK har utökat sitt utbud av styrenheter för justerbara sjukvårdsapplikationer och gör det ännu enklare att välja rätt kombination av systemfunktioner för omsorgsfulla tillverkare av sjukvårdsutrustning.

Den nya styrenheten CO65 är en OpenBus™styrenhet med fyra kanaler och intuitiv kabelhantering designad för programmerbara ställdonssystem. Detta möjliggör även flera lättmonterade alternativ.

Kraftfull, tvättbar och med flera alternativ
Dess 280 W SMPS gör CO65 till ett mångsidigt val för ett stort utbud av applikationer för tillverkare av sjukhus-/vårdprodukter. Tillsammans med CO71, som levereras med en 350 W SMPS, Bluetooth®-teknik och CO-Link™, är CO65 det första valet när man vill ha kraft och hastighet och IPX6 Washable DURA™.

Förbättra hygienen med IPX6 Washable DURA™
Alla styrenheter i CO-boxserien lanseras med strikt LINAK standard, IPX6 Washable DURA™ – ingår i CO65. Denna standard anger att produkten är vattenskyddad och kan rengöras i maskin betydligt fler cykler än vad rådande normer föreskriver.

Det gör det möjligt för dig att erbjuda applikationer som uppfyller de högsta möjliga hygienstandarder och att leverera justerbara system med avsevärt längre livslängd.

Enkel att integrera och enkel att montera
Den geniala LINAK® fästanordningen gör det möjligt att tillverka system med CO-boxar som är extremt lättmonterade. Fästen samt styrenheter kan monteras i olika riktningar för att stämma optimalt med din applikation och alla CO-boxarna kan enkelt kombineras med en batteribackup. Denna kombination av egenskaper följer LINAK standarder.

Om du vill veta mer om LINAK® styrenhet CO65, är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta