Kontakta oss här
Teknik & trend

Arbete under tryck – kräver proaktivt skydd

Vi har aldrig varit mer medvetna om hur viktig hygienen är inom sjukvården. När sjukvårdsmyndigheternas resurser är ansträngda till bristningsgränserna kan allt som underlättar för personalen, patienterna och budgeten göra en enorm skillnad för prestandan.

Att hålla sjukhussängar och annan viktig utrustning riktigt rena har alltid varit viktigt för att stoppa spridningen av multiresistenta bakterier och infektioner. Men det kan vara både resurs- och tidskrävande att upprätthålla dessa strikta hygienstandarder – samtidigt som starka kemikalier, varmt vatten och högtrycksstrålar i tidsbesparande tvättunnlar innebär svåra utmaningar för sjukhussängarnas ställdonssystem.

LINAK® IPX6 Washable DURA™ gör allt lättare: Vårt sortiment av DURA™ produkter är testade och ger felfri prestanda – även efter många års frekvent rengöring. Våra produkters livslängd vad gäller tvättbarhet är faktiskt fem gånger längre än vad som krävs för standard IEC60601. Oavsett vad framtiden för med sig så har du bättre möjligheter med Washable DURA™.

Proaktivitet skyddar din investering
Vi på LINAK hjälper våra kunder att förbereda sig för framtidens ännu striktare standarder och ökat fokus på hygien. Våra produkter för applikationer inom sjukvården överträffar flera av de aktuella, internationella standarderna och certifieringarna och ger ett proaktivt skydd. Gör dig redo att möta framtiden och kräv hållbara lösningar som klarar många års användning och som ger sjukvården ett reellt mervärde.

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Focus on healthcare beds

När man tittar på olika sätt att skapa oberoende hos personer som behöver omsorg, är sängen den uppenbara utgångspunkten. LINAK erbjuder perfekt anpassning i många olika konstruktioner av sjukvårdssängar.

Broschyren LINAK IPX6 Washable DURA™

Tvättbarhet är en del av den moderna sjukvården. LINAK IPX6 Washable DURA™ för höj- och sänkbar sjukhus- och sjukvårdsutrustning – nästa steg inom renhet.

Säkerhetsbroschyr

Olika applikationer kräver olika säkerhetsfunktioner. Oavsett vilken typ av sjukvårdsapplikation du konstruerar så erbjuder LINAK ett stort utbud av säkerhetsfunktioner, både som standard och tillval.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.