Kontakta oss här
Teknik & trend

CO-Link™

CO-Link™ är vårt koncept för att ge dig möjlighet att fördubbla antalet kanaler i ställdonssystemet med de produkter som ni redan använder. Det ger dubbel kapacitet och ger även möjlighet att styra allt med samma (en enda) handkontroll.

CO-Link™

Tänk dig två styrenheter och bara en handkontroll
Det är som regel fyra kanaler i ett ställdonssystem, men ibland kan det behövas flera. Mycket avancerade applikationer inom sjukvården, som t.ex. specialsängar, vissa specialstolar och olika behandlingsbord kräver ofta extrakanaler för fler ställdon eller andra värdeskapande funktioner. CO-Link är aktuellt när du använder någon av styrenheterna CO61, CO65 eller CO71

  • Upp till åtta kanaler och dubbelt så mycket kapacitet
  • Enkel installation med kablar och specialanpassad software
  • Enkel logistik med produkter som du redan har

CO-Link är inte en produkt. Det är ett koncept som har utvecklats av LINAK för att uppfylla tillverkarnas behov när det gäller specialtillverkade justerbara sjukvårdsapplikationer. Applikationer som kräver mer än den vanliga versionen med fyra kanaler.

Upp till åtta kanaler för speciella applikationer
LINAK CO-Link ger dig möjlighet att skapa avancerad rörelse för mycket specifika applikationer inom sjukvården. Med konceptet får man inte bara ytterligare en styrenhet och alltså dubbelt så många kanaler, man får också mer kraft. Kombinera två styrenheter ger dig således två gånger så mycket kraft. Allt styrt med bara en handkontroll.

Beställ en kabel och ladda ner din kundanpassade software
LINAK har gjort det enkelt att skapa CO-Link utan att behöva utveckla nya och dyra system. Anslut bara dina två styrenheter med en kabel via en vanlig kopplingsbox från LINAK. Software för styrningen är kundanpassad efter er unika applikation och är enkel att ladda ner så snart du är redo.

Skapa en egen version med det som du redan har
Självklart är det så att specialsängar och andra avancerade applikationer inom sjukvården inte säljs i så stora volymer som t.ex. sjukhussängar eller vanliga patientlyftar. Det är just därför som vår CO-Link bygger på LINAK produkter som ni redan använder. Samma ställdon, styrenheter, kontroller, etc. Detta ger optimal logistik och flexibilitet för att kunna möta kundernas behov.

 
CO-Link play-icon

LINAK CO-Link™ – avancerad rörelse med dubbel kraft

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.