Kontakta oss här
Teknik & trend

Care For Tomorrow Today

Care for Tomorrow Today™ är ett mindset hos LINAK. Det är ett mindset som kräver att vi alla tänker framåt, och att vi tillsammans hittar sätt att förbättra säkerhet, komfort och ergonomi för patienter och vårdpersonal över hela världen.

I takt med att allt fler människor behöver vård, och att det finns allt färre personer som arbetar inom vården, finns ett akut behov av intelligenta lösningar som möjliggör effektiva arbetsflöden och ökad komfort och säkerhet för patienterna. Det är därför som ”Care for Tomorrow Today” har blivit det mindset som vi använder i allt som LINAK gör.

Det är av yttersta vikt att vi tänker framåt. Det är bara genom att göra det som vi kan förse världen med avancerade ergonomiska lösningar som innebär en avsevärd skillnad. Vi hoppas att du vill följa med på resan.

Gör positiv skillnad
Vi uppmanar dig att låta ditt hantverk genomsyras av våra Intelligent Care Solutions™ för att ta viktiga produkter som hemvårdssängar, rullstolar, patientlyftar och britsar och bord för undersökning till nästa nivå. Till gagn för patienter och vårdpersonal, och inte minst samhället.

Med andra ord: ”Care for Tomorrow Today”.

”Intelligenta care solutions, t.ex. intelligenta sängar, innebär inte att vi besöker användaren färre gånger. De tekniska framstegen innebär att vi kan planera besöken till när vår hjälp är viktigast för användaren. Det betyder väldigt mycket för användaren och deras anhöriga – och för oss.”

Henriette Petersen, vårdgivare.

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.