Kontakta oss här
Teknik & trend

Justering av multifunktionella möbler

Boenden i moderna mikrolägenheter i städerna måste ofta vara kreativa när det gäller möblerna i deras hem. Det tillgängliga utrymmet för inredning är minimalt och därför ökar snabbt behovet av multifunktionella möbler.

Multifunktionella möbler är en av de snabbast växande trenderna inom möbler och inredning. Genom att kombinera design med funktionella fördelar blir allt viktigare när stadsbefolkningen närmar sig miljoner och bostäderna förvandlas till så kallade mikrolägenheter

Optimera dina livsrum
Mångsidiga lösningar och design gör det möjligt för de boende att ha hög komfortnivå – även i de allra minsta hemmen – och ofta på ett extremt vackert och stilfullt sätt.

Sammanfattningsvis är multifunktionella möbler designade för att uppfylla mer än en uppgift eller mer än ett syfte och samtidigt maximera användningen av det tillgängliga utrymmet. Här är flexibilitet det absoluta nyckelordet.

Skapa flexibilitet genom att lägga till rörelse
Rörelsesystem i mikrolägenhetsmöbler blir allt naturligare och är snarare en självklar del av det moderna boendet i storstadsområden. Som tillverkare av högkvalitativa elektriska ställdonslösningar för justerbara möbler följer LINAK utvecklingen av funktionell design på nära håll. Vi vet att elektriska ställdon inte bara ger lyxen med smarta möbler som rör sig smidigt. De besparar dig även slitet med att manuellt flytta och förvandla en stol till en säng eller ett soffbord till ett matbord.

I artikelserien nedan kan du studera exempel på multifunktionalitet integrerad i de vanligaste typerna av möbler för hemmet. Alla exempel visar bedårande design, intuitiva sätt och kreativa idéer.

Multifunktionella sängar

Komfortsängar

En säng upptar mycket plats i ditt hem. Här är tre exempel på hur en säng kan ha flera funktioner och spara plats för ägaren.
Läs mer.
 
 
Multifunktionella stolar

Vilstolar och fåtöljer

Många gillar att ha en bekväm stol. Men med lite kreativitet kan stolen vara mer än en stol. Här är tre exempel.
Läs mer.
 
 
Multifunktionella bord

Bord och kontorsbord

Att ha tillräckligt med plats runt ett bord kan vara en utmaning i små hem. Här är tre bra exempel på hur ett multifunktionellt bord kan vara till hjälp.
Läs mer.
 
 
Multifunktionella soffor

Soffor

De flesta tycker att det är svårt att klara sig utan en soffa. Här kan du se hur din soffa kan uppfylla mer än en funktion och göra det enklare att passa in i ett mindre hem.
Läs mer.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta