Kontakta oss här
Trendserier mikrolägenheter – New York

LifeEdited2 – 32 m², New York

 
 

Ett exempel på en liten lägenhet är denna på 32 m² i New York-distriktet Soho. LifeEdited2 har designats av tiny-living-gurun Graham Hill som är specialist på att designa minimalistiska hem med många olika funktioner.

32 m² låter inte särskilt stort, men Graham Hill har lyckats skapa en lägenhet med plats för tio middagsgäster, fyra sängar, massor med förvaringsutrymme och ett separat kök och badrum.

Lägenheten har ett rum som används som sovrum, vardagsrum och matrum. Soffans höjd kan höjas och sänkas manuellt för att omvandlas till ett stort matbord. Sängen kan förvaras i väggen bakom soffan och kan tas ner när det är dags att sova. Vidare kan hemmakontoret även användas som en bar eller gästrum med två sängar, där delar av soffan från vardagsrummet används.

Om man istället använde elektriska ställdon till möblerna i den här lägenheten, skulle man kunna fälla ihop sängen med en knapptryckning och därmed minska påfrestningen på ryggen. Dessutom skulle man kunna höja eller sänka höjden på soffan/matbordet med ett LINAK-system. Den skulle även kunna användas som ståbord och därmed skapa ännu fler alternativ för att göra den lilla lägenheten i New York ännu smartare.

Läs mer om lägenheten på LifeEdited.com.

Trendserier mikrolägenheter – New York

© 2018 LifeEdited. All rights reserved.

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta