Kontakta oss här
Nyheter den 15 mars 2022

LC1 – det optimala valet för olika applikationer

LINAK utökar sitt mångsidiga produktsortiment med LC1, som är en ny tredelad lyftpelare i aluminium. Lyftpelaren LC1 gör det möjligt för dig att utforma din applikation utan att behöva kompromissa med kraft, kvalitet och stabilitet.

Lyftpelare från LINAK visas tillsammans med en LC1-pelarserie för olika applikationer

Den robusta designen och den höga lyftkraften i kombination med ett behagligt ljud gör att lyftpelaren lämpar sig perfekt för en mängd olika applikationer, från sjukvårdsapplikationer till DESKLINE®‑lösningar. Vi säkerställer tillförlitliga och högpresterande produkter genom stränga och konsekventa LINAK®‑tester. Med sin enastående kvalitet passar lyftpelare LC1 perfekt in i LINAK‑varumärkets förstklassiga produktsortiment.

 

Den perfekta lyftpelaren för medelstora sjukvårdsapplikationer

Med en lyftkapacitet på upp till 4 000 N i tryck och 2 000 N i drag samt ett brett utbud av anpassningsalternativ tillför LC1 kraft och stabilitet i dina applikationer. Lyftpelarens kompakta form och strömlinjeformade utseende gör den enkel att integrera i nästa generations applikationsdesign, utan att man behöver kompromissa med varken kraft eller kvalitet. LC1 är skräddarsydd för användning inom sjukvårdsapplikationer där kraft och stabilitet är ett måste, som t.ex. britsar, bord och behandlingsstolar.

Den nya LC1 är utvecklad för att klara höga belastningar och den starka och stabila teleskopkonstruktionen erbjuder både kraft och höjd där det behövs. Den eleganta och rengöringsvänliga ytan i kombination med den nya designen underlättar dessutom rengöring av pelaren så att en hög hygiennivå kan upprätthållas. Den enkla och snabba justeringen som möjliggör god ergonomi och stabil placering av pelaren är något som både vårdgivare och vårdtagare har nytta av.

LC1 säkerställer smidiga och ergonomiskt korrekta rörelser i alla situationer, vilket kan underlätta arbetssituationen när det råder brist på resurser inom hälso- och sjukvårdssektorn och inom äldreomsorgen. God ergonomi i det vardagliga arbetet är något som kommer alla till gagn.

För information om den nya LC1 för sjukvårdsapplikationer, besök vår produktsida eller vår landningssida Det självklara valet.

 

Välj LC1 för olika DESKLINE®‑applikationer för hög belastning

Lyftpelaren LINAK LC1 DESKLINE levererar all den kraft (upp till 4 000 N) och hastighet som krävs för perfekt justering, även vid ytterst belastade kontrollbord och larmcentralsarbetsstationer – med kvalitet som du kan lita på. Du får även designflexibilitet och ergonomi som gör att du kan skapa den perfekta systemlösningen för dina verksamhetskritiska tillämpningar.

LC1 DESKLINE har utvecklats med lång slaglängd och kompakta inbyggnadsmått så att alla användare får optimal arbetsergonomi, oavsett längd. LC1 DESKLINE versionerna är kompatibla och godkända för användning med styrenheten CBD6S och kan användas ihop med alla bordspaneler – det är bara att Plug & Play™. Kombinationen av hög lyftkraft, robust konstruktion och högt böjmoment gör pelaren till det optimala valet när kraft och tillförlitlighet är av största vikt.

Upptäck hur LC1 DESKLINE versionen kan användas i utformningen av framtidens styrbord, genom att besöka vår produktsida eller vår applikationssida Kontrollrumsbord.

 
LINAK lyftpelare LC1‑serien play-icon

LINAK LC1 – Det självklara valet

Förhandstitt – LC1 DESKLINE – videobild play-icon

LC1 DESKLINE - The power of trust

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta