Kontakta oss här
Kontrollrum

Kontrollrumsbord

LINAK lyftpelare levererar den kraft och hastighet som krävs för perfekt justering, även för kontrollrumsbord och arbetsstationer med hög belastning – med kvalitet du kan lita på. Du får även designflexibilitet och ergonomi som gör att du kan skapa den perfekta systemlösningen för dina verksamhetskritiska applikationer.

Kontrollrumsbord för hög belastning som drivs av fyra LINAK LC1 lyftpelare

Kraft, flexibilitet och ergonomi för kontrollrum

För att man ska kunna skapa kundanpassade och hållbara lösningar för verksamhetskritiska kommando- och kontrollrum krävs ett höj- och sänkbart lyftsystem som erbjuder både enkel integrering och tillförlitlighet, även i de mest krävande miljöer. Detta kan du uppnå genom att få elektriska linjära pelarsystem från LINAK® integrerade i designen. Du får dessutom många andra marknadsfördelar:

  • Noggrant testade och tillförlitliga lyftpelare för hög belastning
  • Flexibla system för enkel integrering – det är bara att Plug & Play™
  • Lokalt partnerskap och lokal närvaro med global erfarenhet

Operatörer som arbetar i kontrollrum för kritiska dygnet‑runt‑tjänster behöver flexibla ergonomiska lösningar som kan anpassas efter individuella behov. Det är viktigt att operatörerna alltid är alerta, friska och vaksamma.

När man skapar lösningar för verksamhetskritiska miljöer som olje- och gasindustri, militärväsen, polisväsen, elnät, industriella applikationer och rymdforskning, är tillförlitlighet och ergonomi av största vikt.

Beprövat och tillförlitligt
I verksamhetskritiska applikationer som larmcentralsbord, flygtrafiksbord, kommando‑ och styrenhetsbord samt larmcentralsarbetsstationer måste allt fungera felfritt. Därför testas alla LINAK‑produkter noggrant innan de lämnar fabriken. Du kan känna dig trygg i vetskap om att din lyftpelare är testad och byggd för att hålla. När tillförlitlighet är avgörande för ditt goda rykte, kan du lita på att LINAK lyftpelare levererar nödvändig prestanda.

Flexibilitet för förbättrad design
Alla delar från LINAK är konstruerade för plug and play‑användning, vilket innebär att de alltid kan användas i kombination. Detta gör det enkelt att integrera ett höj- och sänkbart elektriskt linjärt lyftsystem från LINAK i kontrollrumsbord, larmcentralsbord, larmcentralsarbetsstationer och liknande.

LINAK lyftpelarsystem kan användas som singelpelare eller med två, tre eller fyra lyftpelare i parallellsystem eller upp till 16 pelare i multiparallellsystem. Det är denna flexibilitet som gör att LINAK lyftpelare kan leverera stabil prestanda, oavsett design. Vårt lyftpelarsortiment med jämna, ergonomiska, precisa och tysta rörelser gör att användarupplevelsen förbättras dramatiskt. Och är alltid tillförlitligt.

Vi finns där för dig
Dina kunder litar på ditt varumärke, och du kan lita på att LINAK levererar tillförlitliga, kraftfulla och perfekt fungerade ergonomiska lösningar så att du kan upprätthålla ditt goda rykte. I mer än 30 år har LINAK kontinuerligt utvecklat elektriska linjära ställdonssystem och i vårt omfattande produktsortiment hittar du ett brett utbud av bordsdesigner. Med LINAK som samarbetspartner får du support i världsklass och branschledande kvalitet. Vi har 30 lokala försäljningskontor, vilket innebär att vi är insatta i din marknad och kan dela med oss av vår globala erfarenhet för att hjälpa ditt företag att förbli konkurrenskraftigt. Kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Läs mer
Kommando- och kontrollrumscentral utrustad med justerbara ergonomiska larmcentralsarbetsstationer och ‑bord för hög belastning.
Förhandstitt – LC1 DESKLINE – videobild play-icon

LC1 DESKLINE - The power of trust

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Lösningar för kontrollrum

LINAK erbjuder kraftfulla lyftpelare för hög belastning för kontrollrumsbord och arbetsstationer där driftsäkerhet dygnet runt är avgörande.

Läs mer

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta