Kontakta oss här
Justerbara kommando- och styrenhetsbord i verksamhetskritiskt kontrollcenter

Lösningar för kontrollrum

LINAK erbjuder kraftfulla lyftpelare för hög belastning för kontrollrumsbord och arbetsstationer där driftsäkerhet dygnet runt är avgörande.

The power of trust. Lyftpelare för kontrollrumsbord

Nuvarande trender inom kontrollrumssektorn visar på en ökad centralisering av datadrivna nätverk. För att man ska kunna skapa ergonomiska kontrollrumsbord och arbetsstationer för varje enskilt projekt krävs en lyftpelare som är utformad för maximal slaglängd och som passar alla operatörer, oavsett längd. En lyftpelare som är hållbar och som har den kraft som krävs för att lyfta de allra tyngsta bord eller arbetsstationerna på ett säkert sätt, varje gång. Med LINAK® lyftpelare för hög belastning får du följande fördelar:

  • Hög belastningskapacitet
  • Optimal BID-slaglängd för maximal ergonomisk flexibilitet
  • Designflexibilitet – för enkel montering och systemintegration
  • Smidig parallellkörning och tyst drift
  • Lyftpelare som är byggda för lång hållbarhet och har genomgått rigorösa tester för total tillförlitlighet

Kontrollrum: tillförlitlighet är A och O
Dessa applikationer används i några av de mest verksamhetskritiska miljöerna: Flygplatskontrolltorn, larmcentraler, militärväsen, polisväsen, trafik, elnät, industriapplikationer och rymdforskning. Det krävs tillförlitliga lösningar. Slutkunderna måste kunna lita på att deras kontrollrumsbord och arbetsstationer är tillverkade av komponenter av högsta kvalitet. Och när det gäller kvalitet kan du lita på LINAK.

Ergonomisk utformning för kontinuerlig vaksamhet
Operatörer i kontrollrum för kritiska dygnet‑runt‑tjänster måste ha tillgång till flexibla ergonomiska lösningar som enkelt kan anpassas efter individuella behov. Användarna måste hålla sig alerta, friska och vaksamma så att de kan uppfylla de tuffa arbetskraven. LINAK sortiment av lyftpelare är utformat för att användas av alla operatörer, oavsett längd – och har den kraft som krävs för att på ett säkert sätt lyfta även de tyngsta borden och arbetsstationerna, varje gång. På så sätt säkerställer vi att våra kontrollrumsbord och arbetsstationer erbjuder bästa möjliga ergonomi för varje enskilt projekt.

Upprätthålla ett gott rykte
Som tillverkare av kontrollrumsbord, larmcentralsbord och larmcentralsarbetsstationer är tillit och gott rykte avgörande för din verksamhet. Det är det ultimata mervärdet du erbjuder dina verksamhetskritiska kunder. LINAK lyftpelare är byggda för att hålla länge. Det innebär lång livslängd och minimalt underhållsbehov.

Vi finns där för dig
Med en lösning från LINAK kan tillverkare skapa tillförlitliga och ergonomiska kontrollrumsbord som alltid fungerar, även i krävande miljöer. LINAK lyftpelare är byggda för att hålla länge. Det innebär lång livslängd och minimalt underhållsbehov.

När det gäller verksamhetskritiska applikationer vet våra kunder att de kan lita på LINAK. Och eftersom lyftpelarna bär varumärket LINAK, kan du lita på att alltid få maximal prestanda. Mer än 30 års erfarenhet av elektriska lyftpelare gör att vi kan erbjuda våra kunder ytterst kvalificerad service och produktteknik. Vår globala närvaro innebär att LINAK alltid finns nära dig, så att du kan ta del av våra omfattande marknadsinsikter.

Förhandstitt – LC1 DESKLINE – videobild play-icon

LC1 DESKLINE - The power of trust

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden play-icon

Kompakt serie av DESKLINE styrenheter från LINAK sätter standarden

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta