Kontakta oss här
Nyheter den 11 januari 2017

Batteriteknik ger större frihet

Batteriet BA001 gör många olika mobila applikationer mobila. Bli mobil. Bli inspirerad.

Batteriteknik ger större frihet
De finns överallt – strömsladdar och kablar. På jobbet, ser de till att du får strömförsörjning till ditt justerbara kontorsbord I hemmet, till höj- och sänkbara kök och matbord, eller kanske en justerbar vilfåtölj Tänk om vi skulle ta bort strömkablarna - och istället ge dig ett kraftfullt laddningsbart batteri förpackat i en diskret design. Med LINAK BA001 batteriet kan du få allt – mobilitet, flexibilitet och komfort – utan att kompromissa med designen.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta