Kontakta oss här
Material handling

Goods-to-Person robotlösningar

LINAK ställdon hjälper till att höja och sänka lyftdäcket på mobila robotar för att plocka och släppa rack eller hyllor i automatiserade Goods-to-Person lager.

Goods-to-Person mobil robot

Ställdon för lyft av däck på mobila robotar

Plockrobotar fungerar i komplexa lagermiljöer där ett intelligent lagersystem fördelar uppgifter till robotflottan. Detta kräver övervakning av maskinparken i realtid. Flexibilitet och effektivitet i hela verksamheten är av stor betydelse för den mobila roboten som gör det hårda arbetet. LINAK® ställdon stödjer prestandan för mobila robotar med nyckelegenskaper som:

  • Hög effekttäthet och energieffektivitet
  • Övervakning av status och förutsägbart underhåll
  • Lång livslängd och driftsäkerhet

I ett Goods-to-Person lagersystem överför autonoma mobila robotar racket eller hyllan till plockaren. Det eliminerar icke-värdeskapande aktiviteter som den interna trafiken för plockaren. Roboten har ett integrerat vertikalt lyftdäck för att frigöra hyllan eller racket från marken för transport och släppa det på rätt plats.

 
Vill du veta mer? Kontakta oss nu
 

Hög effekttäthet och energieffektivitet
Den slimmade designen för rack eller hyllplan definierar de yttre måtten för den mobila roboten. Komponenter som batteri, drivenhet och navigationsutrustning lämnar inte mycket utrymme över för lyftaggregatet. Den kompakta och energieffektiva designen för LINAK ställdon gör dem idealiska för användning i autonoma mobila robotar. Nätspänning upp till 48 V, standard kommunikationsgränssnitt som CANopen eller IO-link och kraft på upp till 15 000 N är bara några av de enastående egenskaperna som kan nämnas.

Övervakning av status och förutsägbart underhåll
Lagerhanteringssystemet kräver övervakning i realtid för att hålla en hög lagerdriftsnivå. Övervakning av status tillhandahålls av den integrerade styrenheten för LINAK ställdon och möjliggör en mycket effektiv maskinparkshantering genom att robotens kapacitet anpassas till de faktiska behoven i lagret. Dessutom möjliggör prediktivt underhåll att kunna schemalägga serviceintervaller för ställdonen och behålla en hög driftsäkerhet.

Lång livslängd och driftsäkerhet
Lager syftar till dygnet runt-drift för att uppfylla kundernas förväntningar. Driftsavbrott för service och reparation måste hållas till ett minimum. På grund av den noggrant testade designen och den höga tillförlitligheten kräver våra ställdon ett begränsat underhåll och har en hög driftsäkerhet. Med LINAK Long Life ställdon och livslängdskalkylator B10 kan du anpassa ställdonet till de mobila robotarnas serviceintervaller.

Läs mer
LINAK elektriskt ställdon LA36
Materialhanteringens grunder – Unik mobil robot i arbete hos LINAK® Machining play-icon

Materialhanteringens grunder – Unik mobil robot i arbete hos LINAK Machining

play-icon

Borstlösa DC motorer | Actuator Academy™

play-icon

B10 Life | Actuator Academy™

Filer

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

Ställdon för mobila robotar inom materialhantering

Vi är en lösningspartner för lyftapplikationer inom fältet materialhantering. Upptäck varför våra elektriska ställdonslösningar är idealiska för din mobila robot eller truck.

Lösningar för materialhantering

Elektriska ställdon och pelare för smarta och tillförlitliga lyftlösningar i automatiserade lager och produktion.

Läs mer
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta