Nyheter den 30 januari 2020

Välkommen till vår MOVE monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2020

Nu är det bara ett par dagar kvar tills årets event Stockholm Furniture & Light Fair 2020 öppnar upp portarna. Temat i vår monter detta år är MOVE.

MOVE står för olika sätt på vilket LINAK kan bidra till ett bättre fokus på hälsa och flexibilitet i hem- och kontorsmiljöer. Vi vill inspirera kreativa designers och innovativa arkitekter att integrera elektriska justerbara lösningar i nästa generation av kontorsbord, kök, köksbord, mötesbord eller andra möbler för den moderna människan. LINAK vill implementera rörelser i möbler där kombinationen av design och rörelse bidrar till ett hälsosammare liv på ett modernt, lekfullt och ergonomiskt sätt, hemma eller på jobbet.

Besök oss i monter A19:28 på Stockholm Furniture & Light Fair den 4-8 februari!

Mer information om hälsofrämjande kontorslösningar hittar du här