Kontakta oss här
Nyheter den 18 december 2018

LINAK® Port Junction box PJ2 har två extra utgångar för CO-box-serien

Med nya Port Junction box PJ2 kan du lägga till ännu fler kanaler till din LINAK® styrenhet.

Power Port Junction box PJ2

Med lanseringen av Port Junction box PJ2 kan du lägga till ännu fler kanaler till din LINAK styrenhet 
 
Styrenheterna är hjärnan i LINAK ställdonssystem och rymmer anpassad programvara för att göra de mest avancerade rörelsemönstren möjliga i sjukvårdsapplikationer som exempelvis sjukhussängar, operationsbord eller röntgenutrustning. Genom att lägga till PJ2  är det möjligt att styra två eller flera kanaler.

Styrenheterna CO61 och CO71 har den anpassade programvaran för att göra de mest avancerade rörelserna möjliga. Med LINAK Port Junction box PJ2 kan du lägga till kanal 5 och 6. 
 
Precis som LINAK övriga styrenheter erbjuder PJ2 många funktioner, till exempel:

  • Mycket flexibelt monteringssystem som gör flera installationsalternativ möjliga
  • Liten storlek
  • Estetisk design

PJ2 är helt enkelt lätt att integrera i alla medicinska applikationer och med enkel och väl genomtänkt kabelhantering och färre kablar är monteringen och integrationen okomplicerad. Den innovativa beslagslösningen gör det möjligt att antingen montera PJ2 på en ram eller på själva ställdonet för mångsidighet när det gäller designen. 
Ramlösning för PJ2
Ramlösning för PJ2

IPX6 Washable DURA­™-skyddet och en batteriutgång är standardalternativ för PJ2 Port Junction box, precis som funktioner, gränssnitt och kompatibilitet – som redan är kända från LINAK OpenBus™-serien. Därför har du med PJ2 en produkt som både är hållbar och har lång livslängd i en design som är lätt att rengöra, vilket säkerställer att PJ2 är – precis som resten av CO-box-serien – redo för sjukhustvättunnlar eller högtryckstvätt. 

Om du vill veta mer om Port Junction box PJ2 eller andra produkter med OpenBus ™ lösningarna är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta