Kontakta oss här
Nyheter den 11 september 2018

Implementera hållbara rörelser i din yachtdesign

Rörelser och justering har aldrig varit enklare att integrera med modern båtdesign. LINAK ställdonslösningar innebär hållbara lösningar och jämna rörelser för ett flertal inbyggda applikationer.

Implemetera hållbara rörelser i din yachtdesign

Allt som ska användas ute på havet måste vara extremt hållbart. Sol, salt och vatten är skoningslösa element och bidrar till ökat slitage på komponenterna. Detta omfattar naturligtvis även alla justerbara delar – kanske i än högre grad. Gångjärn och fästen ska klara hög belastning och ställdonets rörliga delar i fästet måste kunna klara mycket krävande miljöer.

Samtidigt måste en modern fritidsbåt också kunna erbjuda hög komfort. Justerbara soffor, sängar, bord, fönster och hyllor, TV-lyftar eller förvaringsfunktioner under däck måste konstrueras för högsta möjliga komfort.

Det låter kanske avancerat och komplicerat. Men det behöver det inte vara.

Ställdonslösningar för många olika användningsområden på båtar
Att bygga in LINAK® elektriska ställdonslösningar i en modern fritidsbåt ger flera fördelar. LINAK har mångårig erfarenhet av att skapa rörelser i begränsade utrymmen. Oavsett om du behöver anpassa ett vikbart tak, radarutrustningen, luckor eller sänka ner badplattformen så erbjuder LINAK starka och mångsidiga lösningar som man enkelt kan integrera i konstruktionen. Vi hjälper gärna till att skapa den perfekta lösningen och optimera lösningen efter slutanvändarens behov.

Bygga in hållbara rörelser i marina miljöer
 

Lita på hållbara ställdon med lång livslängd
Varje LINAK produkt som lämnar vår produktion genomgår en serie hårda och noggranna tester för att säkerställa att de kan klara av krävande havsmiljöer. De elektriska ställdonen har mycket låg strömförbrukning i standby, vilket innebär mindre slitage när de inte används. Vi förväntar oss att våra lösningar fungerar problemfritt i många, många år – även utan regelbundet underhåll.

Samarbeta med en partner med lång erfarenhet
Med tanke på att många fritidsbåtar kundanpassas efter slutkundernas behov, står vi på LINAK redo att hjälpa er att skapa den rörelse som behövs och säkerställa att det begränsade utrymmet nyttjas på bästa sätt. Vi har mångårig erfarenhet av att kundanpassa lösningar och har omfattande kunskap om eldrivna rörelser i alla typer av krävande miljöer. Det är enkelt att komma i kontakt med oss eftersom vi finns i 35 länder över hela världen.

För mer information om hur LINAK kan skapa bättre komfort och maximera utrymmet ombord på fritidsbåtar, kontakta LINAK

 
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta