Nyheter den 24 februari 2017

Batteri BA19 - för framtida utmaningar inom vårdsektorn

I en värld som står inför enorma framtida utmaningar inom sjukvården med enorm minskning av vårdpersonalen och ständig ökning av de vårdrelaterade infektionerna (VRI) är tid och effektivitet viktiga faktorer. Det är därför det är viktigt att produkterna som placeras i sjukvårdsapplikationer underlättar vårdgivarnas dagliga arbete samtidigt som de bidrar till att hålla en hög hygiennivå. Det nya blysyrebatteriet BA19 från LINAK har utvecklats för att uppfylla dessa utmaningar! Vårdrelaterade infektioner – tid och effektivitet är viktiga faktorer.

Flexibel och tidsbesparande lösning
Batteriet BA19 har utvecklats speciellt för att användas med de nya styrenheterna CA30/CA40 och CO61.

Med de många olika monteringsalternativen erbjuder BA19 hög flexibilitet och en tidsbesparande lösning som passar perfekt i ställdonssystemet i sjukvårdsapplikationen.

Med BA19 garanteras en effektiv batteribackup i händelse av strömavbrott som annars skulle kunna leda till en funktionsoduglig applikation och en högre säkerhetsrisk för både vårdgivare och patienter. Batteribackup är också relevant när en applikation är bortkopplad från elnätet och flyttas eller placeras på en plats där det inte finns tillgång till el. Här säkerställer batteriet en fortsatt drift.

När hygien är av största vikt
Genom en strömlinjeformad design med minimalt med spår och kanter och en IP-klassning på IP6X, har BA19 designats med fokus på enkel och snabb rengöring. Dessutom gör den smarta kabelhanteringen att det är enkelt att torka av systemet, vilket garanterar en hög hygiennivå.

Fler fördelar med BA19
BA19 har en kapacitet på 1,2 Ah och är ett prisvärt batteri med en inbyggd laddare som gör det möjligt att avläsa batteriets laddningsstatus från styrenheten.

Fördelar med BA19

Flera monteringsalternativ ger hög flexibilitet.

 

Effektiv kabelhantering som är enkel att rengöra.

 

Enkel och snabb rengöring säkerställer hög hygiennivå.


Om du vill ha mer information om BA19 eller hur din applikation kan dra fördel av detta är du välkommen att kontakta LINAK

När det gäller styrenhetsplattformen för sjukvården omfattas den av mindset ”Care for Tomorrow Today™” hos LINAK.

Care For Tomorrow Today

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.