Kontakta oss här
Teknik & trend

Effektivitet, ergonomi och säkerhet

Effektivitet är avgörande i en miljö där personalen måste arbeta under stor tidspress. Ett ergonomiskt tillvägagångssätt säkerställer färre besvärliga, onödiga rörelser och skyddar vårdpersonalen från potentiella ryggskador. Det ger också en bättre upplevelse för patienterna.

Bilder som visar hur lösningar från LINAK kan förbättra människors liv.

Säkerhet är av största vikt för oss, både ur ett fysiskt och ett infektionsperspektiv. Vi strävar efter att undvika skador och infektioner hos både hålla både vårdpersonal och deras patienter genom att förbättra ergonomin och minska risken för korskontaminering.

Nedan kan du se hur LINAK® förbättrar vardagen för personal och patient.

 

Mjukstart/-stopp

Genom att minska plötsliga rörelser vid start och stopp får patienterna en jämnare och behagligare lyft- och sänkningsupplevelse.

 
 

Turbo-funktion

Med turbo boost-funktionen kan du köra en obelastad patientlyft 30 % snabbare. Utan att kompromissa med säkerheten kan du göra arbetsrutinerna snabbare – vilket sparar tid när du parkerar och flyttar lyften på plats. Att använda turbo boost-funktionen ökar den värdefulla vårdtiden för patienterna.

Läs mer om turbo-lösningar för lyftar.

 
 

Trådlös anslutning

Med en trådlös handkontroll slipper du kablar. Den trådlösa handkontrollen är utformad för alla typer av sjukhus- och vårdsängar samt ett brett utbud av olika behandlingsstolar och britsar. Handkontrollen bidrar till att minska risken för att snubbla över kablar, samtidigt som personalen får en utökad och säker arbetsplats. Med trådlösa handkontroller undviks trasiga kablar och besväret med att rengöra kablarna vilket innebär att hygienen förbättras.

Läs mer om trådlösa lösningar för sängar och lyftar.

 
 

OneConnect™

Fjärråtkomst till systemdata – få omedelbar hjälp med OneConnect App och åtgärda mindre problem snabbt. Med status och systemdata i realtid för dina enheter – som t.ex. låg batterinivå – går det snabbt och enkelt att felsöka och utrustningen är snabbt tillbaka i bruk. Tekniker kan fjärravläsa applikationsdiagnostik och se till att rätt reservdelar finns tillgängliga när de anländer på plats- vilket sparar tid, arbete och kostnader.

Läs mer om OneConnect-lösningar för sängar och lyftar.

 
 

IPX6 Washable DURA™

Att upprätthålla hygienen är avgörande för att minska risken för infektioner. Slut med ineffektiv och tidskrävande manuell rengöring av sjukhus- och vårdsängar som klarar av tuffare tvättmetoder. Med IPX6 Washable DURA™ är ditt LINAK system redo för en tur i tvättunneln.

Läs mer om LINAK hygienlösningar för sängar och lyftar.

 
 

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta