Nyheter den 16 september 2019

Ny styrenhet CA63 – det bästa från både analogt och digitalt

För OEM-tillverkare av justerbar vårdutrustning med mer avancerade funktioner, som t.ex. parallelldrift, anti-collision och minnespositioner, nu erbjuder LINAK en styrenhet med Bluetooth®.

LINAK® har lanserat en helt ny analog styrenhet CA63 för många olika typer av justerbar sjukvårdsutrustning. Enheten har exakt samma form och storlek som OpenBus™ versionen CO61. Dock erbjuder den andra alternativ än CO-boxserien.

Få större flexibilitet vid designen av applikationer
CA63 är det självklara valet för OEM som vill ha ett ställdonssystem som kan integreras med OEM:s egen handkontroll och/eller fotkontroll. Den analoga insignalen gör det enkelt att använda din LINAK® handkontroll – eller en egen modell – och mikroprocessorn gör att du kan styra CA63 på flera olika sätt. Exempelvis på ett helt vanligt analogt sätt med fyra kanaler eller genom att lägga till flera avancerade funktioner men använda samma handenhet – bara genom några få förändringar i programvaran! 

Bluetooth® trådlös teknik – flera nya alternativ
CA63 är utrustad med Bluetooth för trådlös drift. Nu kan du manövrera ditt LINAK system med en trådlös handkontroll eller fotkontroll. Du kan även kombinera och använda en trådbunden och en trådlös handenhet samtidigt.

Få välkända funktioner
Den nya analoga styrenheten har många av de vanliga fördelarna när det gäller effekt, säkerhet och tvättbarhet som är välkända från CO-box serien, t.ex. CO61 och CO71. Den har samma 200 W SMPS som CO61 och den finns även med IP-klass IPX6 Washable DURA™. Utöver att ge de välkända mjuka rörelserna uppfyller den här styrenheten alla LINAK krav som enkel installation och enkel montering. Kombinera din CA63 med portkopplingsbox PJ2 så kan du få upp till totalt sex kompletta kanaler.

Om du vill få mer information om den nya analoga styrenheten CA63 för modern sjukvårdsutrustning är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK® kontor

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.