Kontakta oss här
Nyheter den 7 januari 2019

Stockholm Furniture & Light Fair 2019

LINAK ställer ännu en gång ut på världens största mässa för skandinavisk design, Stockholm Furniture & Light Fair. Evenemanget kommer att äga rum den 5 – 9 februari 2019, på Stockholmsmässan. Under temat ”Design meets movement” kommer du att kunna ta del av idéer på hur man på ett modernt sätt kan kombinera rörelse med snygg design med hjälp av produkter från LINAK som bidrar till att förbättra människors livskvalité och arbetsmiljö.

LINAK - ”Design meets movement”

Återigen samarbetar LINAK med arkitekten Jens Enflo och temat för årets monter är ”Design meets movement” där både rörelse och modern design står i fokus och där du som besökare få ta del av hur just rörelser kan integreras i allt från kök, skolmiljöer och kontor utan att behöva kompromissa med varken utseende eller funktion. Genom att använda produkter från LINAK för att tillverka justerbara möbler går det att anpassa dessa för olika människors behov och aktiviteter. Denna flexibilitet uppmuntrar i sin tur kreativitet vilket är precis det LINAK vill uppnå när – design meets movement.

Träffa oss på Stockholm Furniture & Light Fair, monter A19:28, i februari för att få se exempel på kreativ design.
Kom ihåg att besöka vårt online showroom.

 
 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta