Kontakta oss här
Nyheter den 15 januari 2018

Lansering av DL IC – nio nya lyftpelarsystem som är idealiska för bord

Nio nya lyftpelare med integrerad styrenhet som skapar en hel serie av system för olika bordsdesign

Lansering av DL IC – nio nya lyftpelarsystem som är idealiska för bord

Vi utökar nu vår produktportfölj med system som är speciellt pris- och prestandaoptimerade för kontorsbord.

Brett produktprogram innebär många designmöjligheter
Om du är på jakt efter en basic ställdonslösning för tillverkning av höj- och sänkbara bord kan du nu välja i vårt nya utökade utbud av pelare med motorhus som vi kallar för DL IC. DL IC systemen finns tillgängliga i nio olika pelarversioner så att du har friheten att designa exakt det bord du vill ha. 
 
Enkel bordsinstallation
Ett DL IC system är ett set som består av två lyftpelare: En masterpelare med en inbyggd styrenhet och en följepelare. Det är bara att ansluta de två lyftpelarna med varandra, välj en bordspanel och anslut en SMPS (Switch Mode Power Supply) enhet och du är igång. 

Samma dimensioner och kompatibel med Kick & Click™ 
Våra lyftpelare med integrerad styrenhet (IC) har samma mått som våra väldkända standardlyftpelare. Det innebär att du kan använda samma fötter till din DL IC lyftpelare som för standardmodellen av DL lyftpelare. Vidare är alla DL IC lyftpelarmodeller kompatibla med Kick & Click™, vilket säkerställer enkel montering av kontorsbordet. 

Du kan välja bland följande DL IC lyftpelare med hög LINAK kvalitet

  • Rektangulär design med standard slaglängd: DL5IC och DL15IC
  • Rektangulär design med lång slaglängd: DL6IC och DL16IC
  • Rund design med standard slaglängd: DL8IC och DL10IC
  • Rund design med lång slaglängd: DL9IC och DL11IC
  • Kvadratisk design med lång slaglängd: DL19IC

Oavsett vilken modell av lyftpelare du letar efter, standard eller en flexibel ställdonslösning med möjligheter för kundanpassning, kan du vara säker på att få en LINAK produkt med mycket hög kvalitet. Vi har systemet som du behöver.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta