Case story

Samarbete och fokus på kvalitet gör hela skillnaden

Under mer än 30 år har ”Claus Andersen Rustfri Stål”, dansk tillverkare av lösningar i rostfritt stål, servat många olika branscher. Beslag till industrikök utgör en stor del av företagets produktion och under 2006 började Claus Andersen , VD, fundera på att starta tillverkning av höj- och sänkbara köksbord. Han upptäckte att LINAK® var det självklara valet.

Claus Andersen är en arbetssam man. Han slutade skolan som 16-åring för att utbilda sig till panntillverkare och idag driver han ett företag med över 60 anställda. För Claus har det alltid handlat om att skapa lösningar som kunderna efterfrågar – detta innebär att det bara är ett fåtal av produkterna som man levererar till industrikök som har standardmått:

”Vi anpassar våra produkter för att passa i de enskilda köken. När det gäller bord är det ofta en fråga om hur många LINAK ställdon som behövs, beroende på bordets längd.”

Claus Andersen värdesätter relationen med LINAK:

”Vi betraktar LINAK som ett seriöst och imponerande danskt företag. Att använda produkter från LINAK innebär även en kvalitetsstämpel för våra egna produkter. Detta gör att jag är mycket mottaglig när LINAK föreslår nya lösningar.”

Implementera nya LINAK lösningar
Genom åren har Claus Andersen implementerat flera nya lösningar från LINAK. Han tycker det är viktigt att följa med i utvecklingen:

”Det är fantastiskt att göra något som är nytt och annorlunda. Därför är det viktigt för mig att kunna erbjuda kunderna nya och förbättrade lösningar som verkligen gör skillnad,” säger han.

”Ett exempel är att vi är i en process där vi lägger in en ny LINAK styrenhet i vårt sortiment. Det är en styrenhet som ger kökspersonalen möjlighet att justera borden med armbågen eller knäet. Detta är smart när man har rört vid mat. Ofta är det små saker som gör hela skillnaden.”

Föredrar att vara dansk från början till slut
För Claus är det viktigt att LINAK är ett danskt företag:

”Vi är också ett danskt företag. Jag vill helst inte använda utländska komponenter i mina bord – framförallt inte om priset är samma”, förklarar han och tillägger: ”LINAK håller hög kvalitet och vi får mycket bra produkter från dem.”

För mer information om ”Claus Andersen Rustfri Stål”, gå in på företagets webbsida: clausandersen.dk (OBS: på danska)

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.