Kontakta oss här
Teknik & trend

Njut av en komfortsäng med tyst larm funktion

Med LINAK® handkontroll HC40 får du inte bara noggrant testad användbarhet och vacker design. I de avancerade versionerna av HC40 FRAME™ och HC40 TWIST™ kan användarna välja en mjuk massage som alternativ till den högljudda väckarklockan på morgonen.

Njut av en komfortsäng med funktionen tyst larm

Vi känner alla igen den här situationen. Väckarklockan ringer tidigt och du är inte tillräckligt snabb på att trycka på snooze innan din partner också vaknar. Han blir lite irriterad eftersom han inte behöver stiga upp förrän om en timme. En dag som börjar dåligt.

Den här situationen är lätt att undgå. Med LINAK® handkontroll HC40 Advanced kan du erbjuda dina kunder ett ”tyst larm”*. Det är faktiskt ganska enkelt. När larmet löser ut är det enda ljudet som hörs ett svagt surr från massagemotorerna som försiktigt knådar kundens rygg tills han eller hon har vaknat.

Njut av en komfortsäng med funktionen tyst larm
 

Fokus på offlining-trenden
En viktig del av utvecklingen av handkontrollen HC40 – FRAME™ och TWIST™ – var svaren på undersökningen från mer än 1 000 användare. Allmänt sett ville alla ha en handkontroll med RÄTT funktioner – istället för en hel mängd olika funktioner. Man ville bara ha de som behövdes för situationer som inträffar i sovrummet. Inget annat.

Detta kommer troligtvis från begreppet ”JoMo” (the Joy of Missing Out) och den allmänna offlining-trenden  som blir allt mer utbredd.

Vi har alla använt våra smartphones som väckarklockor på morgonen och ställer larmet innan vi somnar på kvällen. Därför inkluderade vi ”tyst larm”* som en standardfunktion i HC40 Advanced-versionerna. Allt du behöver finns i handkontrollen, så användaren kan lämna smartphonen utanför sovrummet.

Profilera ert varumärke – och gör användarnas morgnar bättre
Med HC40 Advanced kan ditt varumärke aktivt gynna offlining-trenden och till och med erbjuda kunder olika sätt att antingen sälja exklusivare sängar eller själv njuta av funktionen. En funktion som verkligen har bedömts vara värdefull för slutanvändarna. Vi vet det – för vi har frågat dem!

Bli ett fredsbevarande varumärke med funktionen ”tyst larm” och njut av den varje dag.

*Funktionen tyst larm finns endast för avancerade system med massagemotorer.

Tyst larm använder massagemotorerna i stället för ett ljudlarm för att väcka användaren. Tyst larm använder massagemotorerna i stället för ett ljudlarm för att väcka användaren.
 
LINAK handkontroll HC40 FRAME för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 FRAME™ för ställbara komfortsängar

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar

HC40 Advanced – Hur man ställer in och stänger av tyst larm play-icon

HC40 Advanced: Hur man ställer in och stänger av tyst larm

Filer

HC40 FRAME™

Detta är en ny generation av handkontroller för justerbara komfortsängar – designad för dig. Metallramen på HC40 FRAME™ skiljer den från versionen HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Detta är en ny generation av handkontroller för ställbara komfortsängar – designad för dig. Med den unika vridna formen skiljer sig HC40 TWIST™ från versionen HC40 FRAME™

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta