Kontakta oss här
Nyheter den 31 maj 2022

Click-on fötter: Klick och du är klar

Just när du trodde att våra bordsstativ inte kunde bli enklare eller snabbare att montera har vi gjort det ännu enklare, med ett klicksystem för bordsfötter som ger en stabil bas för ditt nya höj- och sänkbara kontorsbord.

 

Klick! Det är den snabbaste rörelsen du kan göra

Nyligen har forskare upptäckt att det snabbaste en människa kan göra är att knäppa med fingrarna – 20 gånger snabbare än att blinka med ögonen. Även om vi inte hävdar några nya hastighetsrekord – det är ungefär så lång tid som tar att montera våra nya Click-on fötter.

Kvinna som knäpper med fingrarna.
 

Förbättra liv genom bättre lösningar

Sedan lanseringen av vårt första kompletta elektriskt höj- och sänkbara systemet för kontorsbord 1998 har LINAK designers och ingenjörer utvecklat kontorsbordssystem för att förbättra livet för våra kunder och slutanvändare. Med de nya Click-on fötterna har vi återigen lyckats göra det ännu bättre, med en verktygsfri, intuitiv och bekväm fotmonteringslösning.

 

Fullt kompatibel för maximal designflexibilitet

Click-on fötterna är kompatibel med runda, rektangulära och fyrkantiga benprofiler till de tredelade pelarna DL6 PLUS, DL11 PLUS, DL19 PLUS och DL21 PLUS, samt rektangulära och fyrkantiga benen till Desk Frame 2. Fötterna finns i två längder, 710 mm och 560 mm, samt i tre färger, vit, grå och svart.

Click-on fötter i längderna 560 mm och 710 mm, i vitt, grått och svart fäst på ett bordsben. Passar rektangulära, fyrkantiga och runda bordsben.

 

Gör rätt direkt

Click-on fötterna är pricken över i:et för en redan supereffektiv och enkel monteringsprocess och det perfekta komplementet till vårt nya sortiment av DL PLUS™ High-speed lyftpelare. De är även perfekta för våra full-frame lösningar Desk Frame 1 och Desk Frame 2. De enda skruvar du behöver är de som fäster skivan. Resten monteras med ett lätt ”kick” och ett ”klick” – så är bordet klart! Det snabba och enkla sättet att fästa ett stabilt underrede på ditt nya sitt/ståbord.

Click-on fot som fästs i ett bordsben. Kompatibel med Desk Frame 1 och Desk Frame 2 full-frame-system för elektriskt höj- och sänkbara kontorsbord

 

Litet kontor – hemmakontor – alla kontor

Det nya Click-on-konceptet är utformat med tanke på små kontor och hemmakontor och erbjuder ett verktygsfritt och superenkelt sätt för dina kunder att tryggt och säkert fästa bordsfötterna i sitt nya kontorsbord. Inget krångel – bara ett klick så är det klart.

Vi skulle nog säga att det är praktiskt taget omöjligt att begå ett misstag – det är faktiskt så enkelt som att knäppa med fingrarna.

Delad bild av ett höj- och sänkbart kontorsbord i ett hemmakontor och en mindre kontorsmiljö.
 

Läs mer om det stora sortimentet av DESKLIFT™ fötter och våra full-frame system för kontorsbord.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta