Kontakta oss här
Nyheter den 20 mars 2020

CO53 ger en extra BUS-port till din sjukvårdsutrustning

LINAK® lanserar nu en 5-kanalig styrenhet med två OpenBus™ portar. Detta innebär att kunden kan lägga till en extrafunktion eller tillbehör i sin applikation, utan att lägga till en modular junction box (MJB).

CO53 ger en extra BUS-port till din sjukvårdsutrustning

I takt med att systemen för sängapplikationer inom sjukvården blir allt mer intelligenta, blir det även möjligt att lägga till fler funktioner som förbättrar både säkerhet och komfort. Vissa väljer helt digitala alternativ, med OpenBus™ drivna lösningar, som ger en mängd värdeskapande alternativ. Andra behöver bara några få av alla dessa alternativ. Detta kräver mer anpassningsbara produkter.

Styrenhet CO53 är lite av båda delarna
Den har fem fullt fungerande kanaler, CO53 är avsedd för applikationer där man behöver flera portar för att skapa rörelse. För att ge OEM möjlighet att förse applikationerna med extra funktioner har den även två OpenBus™ portar. Detta innebär att du kan ha endera två intelligenta handkontroller eller en handkontroll och t.ex. en Attendant Control, exempelvis ACC eller ACO. Du kan också lägga till Under Bed Light eller någon annan av de många LINAK® tillbehören. Valet är ditt.

Förhindra oavsiktliga rörelser och ha komplexa rörelser
Med OpenBus™ kan du skapa specialanpassade rörelsemönster i din sjukvårdssäng. Med tanke på LINAK® OpenBus™ styrenheternas design förhindras oavsiktliga ställdonsrörelser i systemet. Detta ger ökad säkerhet i och runt sängen och ger ökad komfort för patienten som använder den.

Kompakt design och enastående kabeldragning
Precis som med alla LINAK® styrenheter ger CO53 flera olika monteringsalternativ. Den använder samma beslag och är enkel att montera, installera och använda – precis som alla andra LINAK boxar. CO53 levereras med 190 W strömförsörjning och är anpassad för 230 V. Dessutom så är kabeldragningen precis lika enkel som vanligt.
Om du vill titta närmare på eller få mer information om CO53 eller OpenBus™ är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK® kontor

 
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta