Kontakta oss här
Nyheter den 9 juli 2019

Så här skapar man bra ergonomi i produktionsmiljöer

För den franska specialisten Neoditech har det blivit deras huvuduppgift att tillhandahålla enastående ergonomiska lösningar för anställda på verkstäder och inom industriproduktion. LINAK® spelar en viktig roll för att uppnå detta genom att tillhandahålla nödvändiga rörelser.

Så här skapar man bra ergonomi i produktionsmiljöer

Alla som arbetar med industriproduktion uppskattar optimal ergonomi runt sin arbetsstation. Allt för många fabriksarbetare världen över lider av muskoskeletala sjukdomar, så det är naturligt att man har ökat fokus på att förhindra detta under det senaste årtiondet. Ett bra ställe att börja minimera den fysiska påfrestningen för arbetare är vid industriarbetsstationer.

Den franska specialisten inom ergonomiska rörelselösningar, Neoditech, försöker erbjuda rätt lösningar för olika typer av arbetsstationer inom industriproduktion. Genom att använda LINAK® industriställdon har företaget till exempel uppfunnit en effektiv monteringsarm som gör det möjligt för kundens arbetare att enkelt och smidigt hantera arbetsstycken som väger upp till 200 kg. 

Om du vill veta mer om hur Neoditech har hjälpt sina kunder kan du läsa hela case storyn om deras ERGO360 monteringsarm här.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta