Kontakta oss här
Nyheter den 27 juni 2018

Ny systemsetup säkerställer behandlingsbritsens prestanda

Med hjälp av de nya linjära ställdonen LA20 och LA40 HP samt de nya styrenheterna med OpenBus™, uppnår elektrisk justering av behandlingsbritsar och bord en markant högre prestandanivå – både för personalen och för patienterna.

Ny systemsetup säkerställer behandlingsbritsens prestanda

LINAK har lanserat ett helt nytt ställdonssystem som är designat för att uppfylla de krav som gäller för behandlingsbritsar, både idag och i framtiden Systemet bygger på de nya ställdonen LA40 HP och LA20 samt CO-serien med OpenBus™ styrenheter, systemet ger tillverkare möjlighet att kombinera olika, välkända LINAK funktioner:

  • jämn och komfortabel rörelse
  • hastighet och tillförlitlighet (8 000 N full slagkraft)
  • avancerade rörelsemönster
  • flera säkerhetsfunktioner

Allt enkelt integrerat för att passa den övriga designen – oavsett vilken typ av ställdonslösning du väljer, dvs. lyftpelare, saxlyft eller annan.
Genom att kombinera och styra hastighet, kraft och precision samtidigt i samma system, har LINAK åter höjt ribban för vad man kan förvänta sig av moderna ställdonssystem inom sjukvården.

LINAK erbjuder kraft och hastighet i samma enhet
Det är ingen lätt uppgift att uppfylla alla önskemål – konstant hastighet, hög komfort och tillräckligt med kraft för att klara tung belastning. Genom avancerad krafthantering och fullt kundfokus, kan LINAK ställdonssystem uppfylla alla önskemål. Från lägsta till högsta position blir rörelsen snabb, jämn och tyst.

Genom att använda ett LINAK OpenBus™ system kan du få avancerade rörelsemönster, minnespositioner och många olika säkerhetsförbättrande funktioner, som t.ex. spärr spline, säkerhetsmutter eller Service Data Tool (SDT) för avläsning av prestandainformation. 

Håll det enkelt utan att kompromissa med designen
Oavsett om du vill erbjuda en analog systemlösning med styrenheterna CA30 eller CA40, eller vill lägga till flera av fördelarna med ett avancerat OpenBus™ system med styrenheterna CO41, CO61 eller CO71, så är lösningarna från LINAK enkla att implementera. Hela produktsortimentet från LINAK är enkelt att montera och alla komponenter passar samman. Smart kabelhantering säkerställer att inget hamnar i kläm – varken för slutanvändaren eller för sängdesignen generellt. 

LINAK styrenheter och batterier till ställdonssystem i behandlingsbritsar och bord är konstruerade för att smälta in i applikationens design, utan att påverka design eller funktion.  

Få fördelar med global logistik och marknadskännedom
LA40 HP och det nya kraftfulla systemet till behandlingsbritsar är ett resultat av mer än 30 års dedikerad uppfinningsrikedom, utveckling och inte minst omfattande tester. Detta innebär att du alltid kan få de senaste teknikuppdateringarna från våra lokalkontor över hela världen. 

Tack vare kombinationen av kunniga LINAK medarbetare på våra fyra produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Asien och hög produktionsautomation skapas en konstant hög kvalitet och effektiv logistik – oavsett var i världen ni har er verksamhet.   
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta