Kontakta oss här
Teknik & trend

Lys upp vägen i mörkret – bara skaka den!

Den inbyggda skakficklampan i HC40 Advanced versionerna med belysning är bara ett sätt som kan göra en handkontroll ännu mer användarvänlig. När det gäller att göra den ännu enklare att använda för vanliga konsumenter hittade vi också ett sätt att ta bort knappen i designen! Var upplyst och ta reda på hur saker som du aldrig har tänkt på när det gäller belysning är en viktig del av att göra HC40-familjen mer användarvänlig – oavsett om det handlar om bakgrundsbelysta knappar, belysning i displayen eller andra liknande funktioner.

Vi har alla känt av omställningen i och med introduktionen av smartphones. Plötsligt kunde vårt behov av fler funktioner läggas över på enheter med enstaka funktioner. Denna omställning har fortsatt inom andra områden av vårt dagliga liv, från fjärrkontroller som styr glödlamporna i hemmet och enheten för underhållning, och även till vår marknad där konsumenterna förväntar sig mer av en handkontroll för ställbara sängar.

Av vår omfattande undersökning har vi lärt oss att konsumenterna vill ha RÄTT funktioner  i en handkontroll. Inte 27 funktioner med tillhörande 27 knappar. Med andra ord, önskemålet är att ha funktioner som du behöver i en specifik situation, men inte mer. I huvudsak ska alla tillverkare av konsumentartiklar sträva efter att hitta exakt rätt balans mellan enkelhet och funktionalitet. Vi tror att vi har hittat rätt balans med våra HC40 FRAME™ Advanced och HC40 TWIST™ Advanced.

Gör det enkelt – skaka den!

Ficklampsfunktionen är en av många inbyggda funktioner i Advanced versionerna av HC40-handkontrollerna. För handkontroller med en ficklampsfunktion tänds vanligtvis ficklampan med ytterligare en knapp. Men tänk om du kunde slippa en knapp? Tänk om du kunde göra handkontrollen i en clean design och göra den mer användarvänlig när du ändå är på gång? Genom att ställa de här frågorna fick vi fram skakficklampan.

Genom att använda känd teknik från smartphones kan HC40 Advanced skakas i sidled två gånger för att tända ficklampan. Mycket enkelt!

Därmed kan konsumenten helt enkelt ta upp HC40, skaka den två gånger i sidled och använda den för att hitta fram i mörkret utan att väcka sin partner.

Skakficklampan på HC40 Advanced versionerna har eliminerat en knapp i designen och gör den ännu enklare att använda.

Snabbtips!

Behöver du hitta rätt i mörkret?

Skaka bara HC40 Advanced försiktigt två gånger i sidled så lyser ficklampan upp vägen!

 

Sparar automatiskt energi

Efter en minut stängs ficklampan av automatiskt. Det är för att spara energi och eliminera risken för att den tänds och av misstag tömmer batteriet under natten. Skaka den bara två gånger i sidled för att tända den igen.

Alternativ text: Håll strömindikatorn i HC40 Advanced i det gröna området längre
 

Ljus finns i detaljerna

Med tanke på att sovrum ofta är mörka miljöer spelar belysning i allmänhet en viktig roll för användarupplevelsen och användningen av handkontrollen. Därför har HC40-familjen fyra viktiga funktioner som fokuserar på användarvänlighet:

  • Bakgrundsbelysta knappar under användning – gör det enkelt att se knappfunktionerna.
  • Adaptiv display – dvs displayens ljusstyrka anpassas efter omgivningen.
  • Tänds tillfälligt om man rör vid den – bara toucha den för att se vad klockan är på natten.
  • Under Bed Light knappen är lätt att hitta.
Adaptiv display där bakgrundsbelysningen i knapparna och displayen anpassas efter omgivningen.

Den adaptiva displayen och bakgrundsbelysningen i knapparna säkerställer maximal användbarhet i mörkret.

Under Bed Light skapar en dämpad belysning under sängen för att vägleda användaren diskret utan att störa partnern.

Belysningen under sängen skapar en dämpad belysning för att vägleda användaren diskret utan att störa partnern

 

Genom att introducera HC40 Advanced versionerna erbjuder vi handkontroller för era exklusiva sängar som kan anpassas efter ert varumärke och bli en naturlig del av en vacker säng. Med andra ord – med ett system från LINAK® kan ni erbjuda en säng med meningsfulla alternativ av handkontroller med en balans mellan design och funktioner.

play-icon

Lys upp vägen för bättre användarupplevelse med HC40 handkontroll för ställbara komfortsängar

HC40 Så här tänder man ficklampan play-icon

HC40 Advanced: Hur man tänder/släcker ficklampan

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar

LINAK handkontroll HC40 FRAME för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 FRAME™ för ställbara komfortsängar

Filer

HC40 FRAME™

Detta är en ny generation av handkontroller för justerbara komfortsängar – designad för dig. Metallramen på HC40 FRAME™ skiljer den från versionen HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Detta är en ny generation av handkontroller för ställbara komfortsängar – designad för dig. Med den unika vridna formen skiljer sig HC40 TWIST™ från versionen HC40 FRAME™

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta