Kontakta oss här

Bara ett klick– anpassa din handkontroll

I sängen kan du när som helst återgå till en optimal läsställning. Med Advanced versionerna av LINAK® handkontroll HC40 kan du inte bara lagra dina favoritpositioner, du kan även skapa egna genvägar till olika funktioner, t.ex. återskapa din favoritposition med bara ett klick!

Spara favoritpositioner eller funktioner som genvägar i HC40 Advanced

Vi vet alla hur det känns när man har hittat något riktigt bra – härlig mat, vackra kläder, en riktigt bekväm stol, en verkligt bra funktion eller en riktigt bra läsposition i sängen. Det kan vara svårt att förklara, det fungerar helt enkelt. Snabbspola till situationen där du försöker att återskapa upplevelsen, försöker att laga exakt samma maträtt, hitta liknande kläder eller återskapa den optimala läspositionen. Det är nästan omöjligt!

Nu är det slut på det. I alla fall när det gäller den sista punkten. Om du har hittat en riktigt härlig läsposition i din ställbara säng eller om det är en funktion som du använder riktigt ofta, då säger vi: Gör det till en genväg!

Få enkel tillgång till favoriter och funktioner
Advanced versionerna av handkontroll HC40 ger inte bara användaren möjlighet att spara upp till fyra favoritpositioner. Användaren kan även namnge positionerna och använda favoriterna som genvägar, allt enkelt åtkomligt via handkontrollens huvudmeny. Med funktionskombinationen kan du få samma härliga läsposition gång efter gång. Med ett enda klick återskapar du favoritpositionen.

Faktum är att de flesta av oss använder två eller tre funktioner betydligt oftare än övriga funktioner. För att underlätta detta har vi designat den översta knappraden på handkontroll HC40 för att lagra de mest använda funktionerna eller positionerna. Oavsett om det är tre favoritpositioner eller funktioner, t.ex. tyst larm eller sleep timer, så är det upp till användaren att välja vilket.

HC40

De mest använda funktionerna är alltid bara några klick bort, men med genvägsfunktionen kan användaren själv ställa in handkontrollen efter egna behov. Exempelvis kan en användare som ställer in tyst larm varje kväll komma åt menyn med bara ett klick! Vilket gör det ännu bekvämare att bara ställa in larmet för nästa morgon och sedan lugnt somna. 

Den rätta handkontrollen för avancerade dubbelmotorer
Med Advanced versionen av handkontroll HC40 kan användaren själv spara sina favoritpositioner. Detta stödjs av Advanced versionen av LINAK® dubbelmotorer, eftersom dessa har minnesfunktion. När man kombinerar dessa, t.ex. en HC40 Advanced (handkontroll) och TD4 Advanced (dubbelmotor), kan man erbjuda ett system som ger användaren möjlighet att spara och återskapa favoritpositionerna. 

LINAK handkontroll HC40 FRAME för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 FRAME™ för ställbara komfortsängar

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar

HC40 Advanced Så här använder/navigerar man play-icon

HC40 Advanced: Hur man använder enheten

Hur man byter batterier i HC40 play-icon

Så här byter man batterier i handkontroll LINAK HC40 FRAME™

HC40 fabriksåterställning play-icon

HC40 Advanced: Så här återställer du handkontrollen till fabriksinställningar

Så här kommer du igång med HC40 play-icon

HC40 Advanced Så här kommer du igång

Så här sparar du favoritpositioner med HC40 play-icon

Så här sparar du favoritpositioner med HC40

Så här sparar du genvägar i din HC40 display play-icon

HC40 Advanced Så här sparar du genvägar

Filer

HC40 FRAME™

Detta är en ny generation av handkontroller för justerbara komfortsängar – designad för dig. Metallramen på HC40 FRAME™ skiljer den från versionen HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Detta är en ny generation av handkontroller för ställbara komfortsängar – designad för dig. Med den unika vridna formen skiljer sig HC40 TWIST™ från versionen HC40 FRAME™

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta