Kontakta oss här
Nyheter den 9 maj 2023

Ny LINAK DPI- serie av bordskontroller för höj-/sänkbara bord

Stilren design, intuitiv att använda och inbyggd antikollisionssensor - allt samlat i en enda bordskontroll. LINAK DPI- serien av bordskontroller till höj-/sänkbara bord tar innovation och skydd av bordet till en ny nivå.

 

Strömlinjeformad design

Den nya DPI-serien av bordskontroller är designad med en stilren design i åtanke, så att de passar alla höj-/sänkbara bord. DPI finns i två versioner, en basversion för endast höj/sänkning och en avancerad version med display vilket gör att designers och tillverkare kan välja den idealiska kontrollen för sitt höj-/sänkbord.

Vi har arbetat hårt för att hitta rätt balans mellan formgivning och funktion för att skapa en stilren design som hjälper våra kunder att lyfta sin bordsdesign och förbättra användarvänligheten. Vi tror att vår nya serie av DPI bordskontroller möter kundernas behov.

LINAK DPI1C bordspanel med display styrs intuitivt med hjälp av mjuk tiltning av paddeln – elegant monterad på bordsskivan på ett sitt/ståbord.
 

Med sin tunna profil och rundade kanter kommer den nya DPI-serien av kontroller att passa alla moderna höj-/sänkbara bord, och den minimalistiska och eleganta designen är tidlös. Förutom den snygga designen är formen ergonomisk att använda.

 

Inbyggd antikollisionssensor

Den mest bemärkningsvärda funktionen hos DPI-serien är den som inte syns: En inbyggd antikollisionssensor som skyddar bordet på ett helt nytt och smart sätt.

Sensorn känner även av den minsta lutning av bordsskivan om bordet stöter in i ett föremål medan det höjs eller sänks. När sensorn upptäcker att bordet lutar stannar rörelsen och bordet justeras i motsatt riktning. Detta minimerar kollisionen och undviker skador på bordet och föremålet det kolliderar med.

Genom att integrera en antikollisionssensor i DPI-kontrollen har vi både sett till att kunden slipper en externt ansluten antikollisionssensor och förbättrat kabelhanteringen och logistiken med färre komponenter.

LINAK DPI1K och DPI1C: bordspaneler med inbyggd antikollisionsensor – skyddar sitt/ståbordet
 
 

Intuitiv användarupplevelse

Den innovativa tiltfunktionen på DPI-serien av kontroller kräver bara ett lätt tryck för att höja eller sänka bordet omedelbart. Att ändra från sittande till stående (eller vice versa) blir både enkelt och intuitivt och kan göras utan att ta blicken från skärmen..

Välj DPI med display för att få tillgång till avancerade funktioner. Ladda ner den kostnadsfria Desk Connect™ app, parkoppla den med din DPl och följ appens intuitiva onboardingflow för att ställa in favoritpositioner,, automatisk körning och mycket mer.

DPI-serien är bakåtkompatibel med alla LINAK DESKLINE® system som stöds av CBD6S styrenhet och/eller DL IC system. Plug and play helt enkelt!

LINAK DPI1C bordspanel i stilren, strömlinjeformad design – med den tillhörande appen Desk Connect™.
 

Ta reda på mer om vårt stora utbud av bordskontroller för höj-/sänkbara bord och våra elektriska lyftpelare för höjdjusterbara kontorsbord och arbetsstationer.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta