Nyheter den 18 mars 2021

Nya kompakta desk frame – skapar bra ergonomi för det lilla kontoret

När utrymmet står i fokus ger nya Desk Frame 1 Compact ökad potential för begränsade utrymmen tack vare det mindre utrymmesbehovet. Detta nytillskott i Desk Frame 1 serien klarar bordsskivor ner till 1 meter, den perfekta lösningen för både hemkontor och platsbegränsade arbetsmiljöer, så som i kiosker, hotellobby, bibliotek och även utbildningsanläggningar.

LINAK compact desk frames

LINAK compact desk frames

LINAK compact desk frames

 

Samma fördelar, nya mått

Desk Frame 1 Adjustable Compact (passar bordsskivor från 100 till 130 cm) ger arbetsgivare möjlighet att erbjuda samma komfort som på arbetsplatsen, men med en mer kompakt lösning som är perfekt till de flesta hemmakontoren.

Desk Frame 1 gör det enkelt för dig och dina kunder att skapa den perfekta kontorsbordslösningen som kommer att uppskattas av alla slutanvändare, bidra till att förbättra arbetsförhållandena och välbefinnandet  – både på arbetsplatsen och på hemmakontoret.

LINAK compact desk frames
 
 

Ge ditt företag ett försprång

Snabba leveranser och enkel montering av Desk Frame 1 ger dig möjlighet att agera snabbt och dra nytta av möjligheterna på den snabbt föränderliga marknaden. Designflexibilitet och ergonomi styr världen och att arbeta hemma har på kort tid blivit det nya normala.

Företagen blir varse att man inte bara har ett åtagande gentemot sina anställda och deras välmående på kontoret, utan även ett allt större ansvar för deras arbetsförhållande hemma. Ju mer tid man arbetar under bristfälliga förhållanden på hemkontoret, desto större är risken för långsiktiga hälsoproblem. Detta innebär att företagen måste utforska vilka möjligheter man har att förse medarbetarna med bättre ergonomiska möbellösningar.

 

Desk Frame 1 Compact – passar perfekt i hemmakontoret

Med Desk Frame 1 Compact får du snabbt och enkelt möjligheten att implementera skrivbordlösningar för den snabbt växande hemarbetsmarknaden (WFH) – utan att kompromissa med design eller kvalitet.

Dina kunders slutkunder kan få samma goda komfort och ergonomi där hemma som på arbetsplatsen-  – men med mått som passar bättre för hemmakontoret.

LINAK compact desk frames
 

Bygg ditt kontorsbord med en flexibel stativlösning

Compact versionen bygger på det välkända DF1 konceptet, du kan använda de flesta av produkterna i DESKLINE sortimentet för att skapa helt egna och unika sitta/ståbord.

Kombinera LINAK Kick & Click™ toppram, DESKLIFT™ SetPack (med två lyftpelare, styrenhet, bordspanel och kablar) och DESKLIFT™ Feet. Du behöver bara komplettera med din bordsskiva för att få en egen design. Möjligheterna är i stort sett oändliga.

Med den nya Compact versionen består nu det utökade sortimentet Kick and Click toppramar av:

  • NYA Kick & Click Adjustable Compact: För kontorsbord från 1 000 till 1 300 mm
  • Kick & Click Adjustable Standard: För kontorsbord från 1 400 till 2 000 mm
  • Kick & Click Fixed: Fits kontorsbord på 1 200 mm
LINAK compact desk frames
 
 

Vi finns där för dig

Med LINAK som samarbetspartner får du support i världsklass och branschledande kvalitet. Med 30 lokala försäljningskontor förstår vi din marknad och kan dela med oss av erfarenheter baserat på vår globala erfarenhet som hjälper ditt företag att förbli konkurrenskraftigt och följa trenderna. Kontakta ditt lokala LINAK kontor här.

 

Desk Frame 1 broschyr
Utforska hela LINAK stativkonceptet ”Desk Frame 1” – allt du behöver för att bygga ett elektriskt sitta/ståbord. Konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppram, DL SetPack (bestående av lyftpelare, bordspanel, styrenhet och kablar) och DLFeet.

Online broschyr

 
 

 
Lämna inte kvar ergonomin på kontoret

Lämna inte ergonomin kvar på kontoret!
I vår nya normala värld har många av oss bytt ut skrivbordet på kontoret mot köksbordet. Och även om den globala situationen gör att vi snart kan vara tillbaka på kontoret, är nog någon form av arbete från hemmet här för att stanna. Dr. Mark Benden och Martha Parker från Texas A&M Universitys Ergo Center har massor av tips och tricks för att tackla utmaningarna med att arbeta hemifrån, nu och inom den närmaste framtiden.
Läs mer...

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.