Kontakta oss här
Nyheter den 26 maj 2020

Handkontroll HB190 med multiknappar - perfekt för avancerade rörelser

LINAK introducerar en helt ny handkontroll som gör det betydligt enklare att hantera komplicerade rörelser i justerbar sjukvårdsutrustning. HB190 har 19 knappar, 21 LED och flera andra fördelaktiga funktioner, samtliga enkla att använda och styra.

HB190

Avancerad sjukvårdsutrustning omfattar ofta justeringssystem som består av flera olika ställdon och andra funktioner. Operationsbord eller sjukhussängar kan ha ganska komplicerade rörelsemönster och patienternas välmående beror ofta på snabb och exakt justering av applikationen.

Nya LINAK® handkontroll HB190 ger sjukvårdspersonalen snabb och logisk översikt över applikationens rörelsealternativ och de olika funktionerna, allt i samma enhet.

19 knappar och 21 LED
HB190 är faktiskt designad för att hjälpa användaren att så enkelt som möjligt kunna navigera mellan applikationens olika rörelsemönster. Med 19 knappar, 21 LED och intuitiva ikoner får användaren vägledning för att snabbt kunna aktivera rätt funktion och effektivt kunna förbättra patientens komfort och personalens effektivitet. Layouten kan anpassas för att passa den specifika applikationen.

Ökad säkerhet runt applikationen
För sjukvårdsapplikationer som är utrustade med batterilösning garanteras full funktion även när applikationen flyttas, dessutom har HB190 indikator för batteristatus. Den ger personalen information om när det behöver bytas eller laddas batteri, innan man börjar flytta patienten. På så sätt kan personalen arbeta utan att oroa sig för att snubbla över kablar, samtidigt som utrustningen har full funktionalitet.

Trygghet med en framtidssäker handkontroll
Betydelsen av god hygien fortsätter att ligga i topp inom sjukvården. Därför är många av produkterna från LINAK klassade med IPX6 Washable DURA™, som innebär att personalen kan maskinrengöra hela applikationen med varmt vatten och starka rengöringsmedel – om och om igen. Detta gäller även nya HB190, som passar till alla tvättbara LINAK OpenBus™ system. Den finns även med utbytbar kabel och magnetlås, som gör att sjukvårdspersonalen kan aktivera funktioner som annars är låsta, för att förhindra oönskade rörelser. Denna framtidssäkra handkontroll är konstruerad för att hålla i många år.

Om du vill veta mer om HB190 eller alla de möjligheter som våra OpenBus ställdonssystem erbjuder är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.   

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta