Nyheter den 20 februari 2020

Handkontroller som passar in i det moderna sovrummet

Design är viktigt för kunderna! Det borde vara viktigt för dig med.

Vi vet alla hur det är att ha något enbart för funktionens skull. Det estetiska tilltalar inte dig, och istället för att låta kontrollen ligga framme så hamnar den i en låda när du inte använder den.

I vår undersökning kring användarnas agerande upptäckte vi hur viktig sängens design faktiskt är för vanliga konsumenter – väldigt viktigt! Detta gäller naturligtvis också för handkontrollen, och den har marknaden inte gjort mycket åt på väldigt länge.

Det är dags för en förändring. Vi vill inte att handkontrollen till en justerbar säng ska vara ett nödvändigt ont – eller som i vissa fall något som stör ögat. Därför frågade vi de faktiska användarna och skapade serien HC40 handkontroller, som inte bara är de utseendemässigt lyxigaste handkontrollerna på marknaden, minutiöst framtagna av designers, handkontrollerna är dessutom mycket användarvänliga, med funktioner som skapats baserat på feedback från användarna.

Dessutom kan kontrollerna användas både till sängar som bara har ben-/ryggjustering och till sängar som har fler funktioner.

Läs mer om vad konsumenterna berättade för oss här.

Få mer information om HC40 serien på: linak.se/HC40

 

Data Source is not set on this component!